Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Jelenleg hajnali fél kettő van és tegnap este 8 órától fel sem álltam a MacBook elől, amire hozzáteszem, kínszenvedés volt letölteni a PhotoShopot (köszönöm szépen katie, innét is!). Szerettem volna egy világosabb, átláthatóbb külsőt, egy rendezettebb formát, ami inkább hajt a letisztulságra és talán kissé “hivatalosabb” külsőt is ad az egésznek. Holnap, magyar idő szerint délután 2-kor érkezik a ‘Rare’ Deluxe kiadása.. ennek a tiszteletére is “dobtam össze” ezt. Remélem senkinél sem csúszik el! Mivel felfrissülés van, így mindenen átmegyek újra, az alap modulokat már újra írtam, holnap pedig töltögetem fel őket sorban!

Ami még változott: Mostantól a bejegyzésekhez komment formájában lehet hozzászólni, regisztráció után! Ahhoz, hogy véleményt tudjatok írni egy-egy hír alá, be kell jelentkezni!

Remélem, hogy mindenki számára a következőképp jelenik meg az oldal: LINK. Később hozom a híreket, ugyanis van 1-2 apróbb dolog és a menüknél is várhatóak újdonságok! Akinek további kérdése van, a szerkesztoseg@selenagomez.hu e-mailen elér minket!