Már nagyon vártuk ezt a bejelentést, tegnap késő este pedig mindenki, aki fel van iratkozva Selena hivatalos oldalán az új hírekre vele kapcsolatban, megkapta az e-mailt, ami szerint elő lehet rendelni a ‘Rare’ album Deluxe változatát! Korábban már volt róla szó, hogy debütálják, de aztán nagy lett róla a hallgatás. Tegnap pedig meglepetésként ért, hogy április 9.-én érkezik a ‘Boyfriend’, a ‘She’, és a ‘Souvenir’. Az elsőként említett szám már régóta elhagyta SelGo száját, az e-mailben pedig ezt a leírást adta róla:

”Sokan tudjátok, hogy mennyire izgatott vagyok az ügyben, hogy kiadhassam azt a számot, amit ‘Boyfriend’-nek hívnak. Ez egy vidám dal arról, hogy a padlóra kerülünk, majd újra és újra szerelembe esünk, de közben mégis tudjuk azt, hogy senkire sincs szükségünk, csak saját magunkra, ahhoz, hogy boldogok legyünk. Sokkal hamarabb írtuk meg ezt, mint a jelenlegi krízis helyzet. Szeretném tisztázni, hogy a ‘Boyfriend’ sehol sem szerepel nálam az első helyen! Csak úgy, mint az egész világ, a biztonságért imádkozom, az egységért és azért, hogy meggyógyuljunk ebből a járványból. Ezért én személy szerint adományozok a COVID-19 alapítványnak, így minden megvásárolt lemez 1 dollárja oda folyik be. A ‘Rare Deluxe’, rajta a ‘Boyfriend’-el, április 9.-én kint!”

A lemez borítóján egyébként feltűnik a ‘Rare’ tetoválás, illetve gyönyörű piros rúzst visel kedvencünk. Számomra ez sokkal több nőiességet sugall, mint például az alap lemez. Kíváncsian várom!

A Spotify-on és az Apple Music-on is ugyanúgy elérhető lesz természetesen. Magyar idő szerint április 9.-én, délután 2 órakor!