Megnézem a sorozatot

Az elmúlt napok apróbb híreit szedem ismét egy bejegyzésbe, ugyanis sajnos nem sok friss hírt kapunk, így a mai nap (eddig) ennyivel tudok csak szolgálni. Az elmúlt egy hétből is kerültek elő még apró hírek, nézzük is!

 

SelGo több Instagram sztoriban is feltűnt, például Liz Golden videójában, ahol épp avokádó krémes palacsintát készít. Egy olyan videó is napvilágot látott, ahol Raquelle Stevens épp beveszi a gyógyszerét.. Selena által. A videó még 2018 április 26.-án készült. Az említett hölgynek egyébként március 21.-én volt a 28. születésnapja, ezáltal közös képeket is kaptunk a baráti társaságról.

 

Arianna Huff által került kihívásra Miss Gomez, ugyanis most a kézmosásról terjed egy videó, pontosabban arról, hogyan érdemes kezet mosni. Kedvencünk is véghez vitte a folyamatot, két videót (LINK, LINK) is posztolt az Instagramra ezáltal. Kihívottjai pedig a következők: Gigi Hadid, Cardi B és Olivia Wilde. Gomez egyébként valószínűleg a konyhájában mossa meg a kezét, a háttérben serpenyőket láthatunk. Nagyon aranyos, baba rózsaszín felsőt visel és piros rúzst, szinte mint egy porcelán baba!

 

Kid Cudi, akivel egy közös számot is hallhattunk már, mégpedig a ‘Sweeter Palce’ nevet viselőt, megosztotta a következőt Twitteren:

“Figyelem mindenki! Csak azt akarom elmondani Selenának, hogy mennyire csodálatos is ő, @selenagomez. Gyerünk, árasszuk őt el szeretettel!”

Erre természetesen kedvencünk is reagált, mégpedig a következővel:

“Oh, te vagy a legjobb és mindannyiunknak szüksége van erre. Mindenkivel ossz meg szeretetet, néhány percre, mindennap. Meg fog mosolyogtatni. Bízz bennem!”

Március 23.-án egy új kiskutya került hozzá, aki a ‘Daisy‘ (Napraforgó) nevet kapta, akiről már posztolt is egy aranyos videót, még 25.-e reggelén.

 

Március 28.-án Selena Instagram fiókját feltörték, de szerencsére gyorsan visszaállítottak mindent rajta.

 

A tegnapi napon Liz és Anna Golden közreműködésével adott elő egy dalt. Selena énekelt, illetve ők is, valamint zongorán játszottak. A háttérben ‘I needed to lose you to find me’ feliratú kivilágított szöveg díszeleg. A dalban Istenről énekelnek.

 

Ozuna tette közzé a hírt, miszerint világszerte a ‘Taki Taki‘-ból már 19 millió példány kelt el!

 

SelGo a Tik-Tok alkalmazáson keresztül posztolt egy videót, amely még a ‘Dance Again‘ forgatásán készült és épp az egyik mozdulatot mutatja be az ott levőknek!

 

Több, mások által feltöltött fotót is kaptunk ismét, például Chris Classen jóvoltából, aki továbbra is a Selena által próbált ruhákat teszi közzé. A szülinapos, Raquelle Stevens-szel kapcsolatban is kerültek elő fotók, mint ahogy azt írtam, illetve Selena is több mindent posztolt az Instagram sztorijába, pont úgy, mint vele kapcsolatban mások! Két fotót is feltöltött a közösségi oldalra, ami a ‘hiányoznak az estéink, mikor alkottunk és táncoltunk..‘ bejegyzést viseli. Justin Tranterrel és Julia Michaels-szel készültek a bohókás és aranyos képek.

   ET3WeQKX0AIhu0h.jpg  ET3WeX8WoAAKuHn.jpg