Megnézem a sorozatot

Selena tegnap Kelly Clarkson műsorában vett részt, ahonnét már képeket és videókat is kaptunk! Hivatalosan március 9.-én fog műsorra kerülni. Egy-két interjú részlet megjelent egyébként, amelyeket most lefordítottam nektek! Kedvencünk mellesleg gyönyörűen festett, egy olyan tervező ruháját viselte, akinek eddig a darabjait még nem hordta. Ő nem más, mint Bevza (teljes neve: Svitlana Bevza). Az ukrán születésű nő által tervezett 2020-as őszi kollekció egyik darabját öntötte magára. SelGo új albumát, a ‘Rare’-t és a ‘Rare Beauty’ promotálása miatt érkezett ide.

image1~1009.jpg  image2~894.jpg  image3~828.jpg    
Beszélt élete első csókjáról is, amely még 12 éves korában történt Dylan Sprouse oldalán, egy sorozatban. Kelly ledöbbent azon, hogy a kamerák előtt csókolózott először Selena, de ő is elmesélte azt, hogy mennyire borzalmas első csókja volt még annak idején.

“Cole Sprouse is ott volt velem. Abban a hitben éltem, hogy mi együtt fogunk lenni. De megcsókoltam a testvérét, szóval nem jött össze. Ez volt az első csókom. A legrosszabb csók volt az életemben.” – mondta Selena.

A műsorvezető megkérdezte Gomezt arról is, hogy miért pont a ‘Rare’ a legőszintébb albuma?

”Nagyon fiatalon kezdtem az egészet. Mikor a Disney-vel dolgoztam, ami mellékesen az egyik legjobb dolog volt az életemben, akkor csak jó dolgokat mondhattam, amelyek kontrollálva voltak. Megvoltak mondva, hogy mit és hogyan csináljak, szóval nem tapasztalhattam meg a saját dolgaimat. Szóval folyamatosan próbálom a zenémet egyre jobbá és jobbá tenni és tudom, hogy az emberek nem úgy vannak velem, hogy én vagyok a legjobb énekesnő, de a belemet is kidolgoztam és imádok írni, kreálni dolgokat és úgy éreztem itt van a lehetősége annak, hogy őszintén elmondjam azt, amit szeretnék, például kapcsolatról, nehéz időkről, értékesnek lenni, vagy éppen megrekedni valamiben, mert én azt sokszor csinálom, de jól akartam magam érezni és azt akartam, hogy minden szó számítson, fizikailag érezni akartam az egészet. Igazából még most is a stúdióban töltöm az időmet, mert úgy érzem, hogy ez az egész inspirált engem és folytatni szeretném.”