Megnézem a sorozatot

2018 március elsején posztolta a legutolsó Instagram képét Miss Gomez exével, Justin Bieber-rel kapcsolatban, ugyanis a születésnapja miatt tett ki egy képet. Az ex pár évek óta se veled, se nélküled kapcsolatban élt egymással, akkor épp felfrissítették a kapcsolatukat. Azóta eltelt két év, Bieber megházasodott, Selena pedig azóta is egyedül vagy. Kedvencünk pedig túl van azóta rajta és jól érzi magát a bőrében.

“Selena rendkívül megkönnyebbülten érzi magát és amiatt, hogy megoszthatja történetének a saját oldalát, illetve, hogy békében le zárhatja a Justinnal való kapcsolatának fejezetét. Nagyon szereti azt, hogy a maga módján, a zenéjén keresztül elmondhatja az igazát. Nagyon sok fegyelemre, engedelmességre és erőre volt szükség ahhoz, hogy rá találjon a lelki és mentális egészségére.” – mondta egy forrás.

Azt is hozzá tette, hogy jelenleg nem keres magának párt, de nyitott a lehetőségekre. Inkább a zenei karrierjére és mentális egészségére figyel.

”Jelenleg nincs úgy vele, hogy randizgasson. Még mindig gyógyítja a sebeit. Viszont tudja azt, hogy milyen barátot szeretne magának, milyen randikat, minőséget, támogatást, szeretetet szeretne.” – tette hozzá.

Gomez idén januárban az NPR interjúban megosztott Bieberrel kapcsolatban egy-kér dolgot:

”A ‘Lose You To Love Me’ róla szól és érzelmileg bántalmazónak van feltüntetve. Nagyon gyönyörű dolog volt köztünk, ezt sosem tagadnám, de annyira boldog vagyok, hogy vége van. Nagyon nehéz volt. De tudom, hogy ez megtörtént, megértem és tisztelem és itt az ideje, hogy új fejezetet kezdjek.” – mondta Selena

”Szóval akkor búcsút intesz Justin Biebernek” – mondta a riporter.

Gomez hozzátette, hogy élete egyik legnehezebb feladata volt túl lenni az énekesen.

”Megtaláltam az erőt benne. Veszélyes áldozati mentalitásban maradni. Nem vagyok tiszteletlen, de úgy érzem, hogy visszaélések áldozata voltam.” – mondta Selena.

Megkérdezte tőle a riporter, hogy érzelmi bántalmazás rá gondol-e ezáltal .. majd SelGo válasza ez volt:

”Igen és úgy gondolom, hogy ezt felnőtt fejjel tudtam megérteni. Meg kellett érteni a döntéseimet. Nem akarom az életem hátralevő részét azzal tölteni, hogy róla beszélek. Nagyon büszke vagyok arra, hogy túl vagyok ezen és hogy erősebb vagyok, mint valaha.” – vallotta be Gomez.