Megnézem a sorozatot

A tegnapi naptól hivatalosan is elérhető online (is) a “Feel Me” c. dal! Ezt még 2016-ban a Revival turné alkalmával hallhatták a rajongók. Jól meg is lepett ezzel anno mindenkit Selena, és az egyik koncerten elárulta, hogy egyik este felbosszantotta magát valamin, és akkor írta meg a dalt. Arról szól, amikor két ember különválik, a másik hamar talál magának partnert, de még közel érzi magához az előző szerelmét. Nagyon hamar közönség kedvencévé vált, de valamilyen okból kifolyólag nem került publikálásra eddig. Január 10-én, a Rare album megjelenésének napján kérdezte meg egy rajongó tőle, hogy vajon kiadja-e valamikor is a “Feel Me“-t, akkor hozzátette, hogy ez a dal már nem írja le, hogyan is érzi magát. Ebből rögtön mindenki arra következtetett, hogy soha többé nem fogunk már róla hallani. Később mindenkit meglepett, hogy a bakelit kiadás dallistáján fel lett tüntetve! Az énekesnő mégiscsak úgy döntött, hogy kiadja, de egy kicsit változtatott rajta.

A Revival turné során mutattam nektek egy dalt, amelyről azóta nem esett szó. Azonban ti kértétek, én pedig meghallgattalak titeket. A mai naptól elérhető a “Feel Me” online és a bakelit kiadásokon.

Örülök, hogy a dal által kicsit visszatért a Revival hangulat, nekem az az album jobban is tetszett, mint a mostani. A dalszöveges verziót már Youtube-on is elérhetitek!