Megnézem a sorozatot

Január 31-én jelent meg több évnyi várakozás után Kesha legújabb stúdióalbuma, a “High Road“! Ennek kapcsán adott interjút az énekesnő a New York Times-nak, akiknek a nehéz időszakáról is beszélt, illetve azokról a hírességekről, akiknek szereti a zenéjét. Így került a képbe Selena Gomez is, aki szerinte keménynek bizonyult, tekintve, hogy miken ment keresztül.

“…Másnap felébredtem, és edzésre indultam. A pilates alatt nem hallgatok zenét, de ha kerékpározni,kocogni vagy csak simán sétálni megyek, akkor mindig. Nagyon tetszik Selena Gomez új albuma. Boldoggá tesz. Szeretek olyan nőket hallgatni, akik nehéz dolgokon mentek keresztül, és bebizonyították,hogy kemény fából faragták őket. Nagyon is tudok azokkal azonosulni, akik nehéz időszakot éltek meg a nyilvánosság előtt, majd később kiadtak egy zenét, ami a hatalmukat, pozitivitásukat és az erejüket mutatja. Ezt érzem a saját albumomon is. Nagyon szeretem a többi nőt is, aki így csinálja.”

Keith Urban nemrég az egyik koncertjén alaposan meglepte a rajongóit, amikor elkezdte énekelni a “Rare” c. számot Selenától. A férfi azóta adott egy interjút a Rolling Stones-nak, ahol beszélt az énekesnőről is.

“Mit hallgatsz most?
Keith: Szeretek mindent, ami most új. Hamarosan megjelenik The Weeknd új zenéje. De szeretem tőle a “Heartless” és a “Blinding Lights” dalokat is. Selena Gomeztől a “Rare” van a listámon, amit szeretek. Szeretem ezt a felvételt, ezt a dalt… Ezek a dalok nagyon inspirálóak nekem.”

A Grammy-t január 26-án tartották meg, amit a zenei élet egyik legfontosabb díjának tekintenek. Selena ugyan egyszer sem kapott jelölést, csak meghívottként jelent meg a díjátadón. A Billboard közzétette az oldalán azoknak a művészeknek listáját, akik szerintük esélyesek a 2021-es Grammy-n. A listán ott van Halsey, Post Malone, Harry Styles és Selena Gomez is! Ők arra tippelnek, hogy jelölik a “Legjobb Pop Album” kategóriában a “Rare“-t, az “Év Dala” pedig a “Lose You To Love Me” lesz. Már csak azért is, mert Finneas O’Connell is segített a munkálatokban, aki idén több szoborral térhetett haza.