Szeptemberben derült ki, hogy legjobb barátnője, Raquelle Stevens a TaTaTu-val közösen kiadja pár részes sorozatát, amelyben hírességekkel beszélget fontos témákról. Selena is köztük volt, sőt Courtney és Ashley is, de mellettük Sofia Carson és Nina Dobrev is feltűnt. Nemrégiben leadták az utolsó epizódot, amiben újra láthattuk kedvencünket, aki az elmúlt időszak leküzdeni valóiról beszélgetett barátnőjével. A sorozat csak a TaTaTu alkalmazáson keresztül érhető el, ami ingyenes! A beszélgetésből pár részlet kikerült, így ezeket elhoztam nektek.

A közösségi médiáról és annak negatív hatásáról

Azt akarom, hogy az emberek jó kapcsolatban legyenek a közösségi médiával. Nem tűnik úgy, mintha a közeljövőben eltűnne ez a platform. Úgy gondolom azonban, hogy érdemes tudni azt is, hogy egy valódi világban élünk, és oda kell figyelni az egészségre is. Amikor valamit közzé akarok tenni a közösségi médiában, előtte 100%-ig megbizonyosodom benne, hogy a valódi énemet ábrázolja. Annyi sok gyönyörű lányt látok itt, különböző személyiségekkel, akik teljesen különböznek attól, mint akik a fényképeken láthatóak. Másnak akarnak tűnni, mint akik valójában.  De megértem. Megnéztem mások profiljait – és rájöttem, hogy van mit javítani magamon is.

Sértő megjegyzések

Először akkor tapasztaltam meg ezeket, amikor ingadozott a testsúlyom. Lupuszom van, veseproblémám volt, és magas vérnyomásom, tehát sok egészségügyi problémával kellett foglalkoznom, és ekkor kezdtem észrevenni, hogy mi történik a testemmel. Nem, a lupusz nem befolyásolta a testsúlyomat. Ez az egész a többi kombinációja. Hogy őszinte legyek, ezekre olyan gyógyszereket kaptam, amiket egész életemben szednem kell – és ez függ a hónaptól is, néha nő a súlyom,néha csökken. Csak akkor vettem észre, amikor az emberek elkezdtek támadni ez miatt. Valójában ez az igazság. Ami az életemben történik, az is befolyásolja. Nem tudom mit tenni ez ellen. Megjegyzem, valóban megérintett a dolog.

Nagyon elégedett vagyok az életemmel. Erről már korábban is beszéltem. Olyan ez,mint amikor felteszel egy képet, majd eltűnsz az internetről. Megjelenek egy vörös szőnyegen, vagy bárhova megyek, és nem kell visszanéznem azt (pl.: paparazzi képek). Megcsináltam és ez elég. Nem érdekel, amit az emberek utána mondanak rólam.

Nyilvánosság kerülése

A hitem határozottan segít nekem. A körülöttem lévő emberek is. Szerintem ez a két dolog nagyon fontos része az egésznek. Amit mondani tudok valakinek, aki valami nehézséget él át, az az, hogy mindenekelőtt vegye észre és beszéljen róla. Szóval csak csinálom, és nem olyan, mintha válaszom lenne rájuk. A lényeg az, hogy beszéljünk a depressziótól a traumáig, egészen a megtört szívig. Az identitásom része az emberekkel való kommunikációm . Természetesen a terápiák nagy támogatója vagyok, de ez attól is függ, hogy mire hallgatok vagy mit nézek. Nagyon fontos, hogy tisztában légy ezzel. Vannak ezek a pillanatok. Még akkor is, amikor meg tudom érinteni az arcukat, és elmondhatom nekik, milyen csodálatosak is valójában, hogy átéltem a fájdalmukat, hogy látom őket, velük vagyok és ez az a pillanat számomra.

A hitem határozottan segít nekem, amikor szorongást vagy depressziót érzek. Úgy gondolom, hogy számomra az a pillanat, amikor megértettem a lelkiségem, és azt a tényt, hogy hiszek valamiben, ami magasabb nálam, fontos számomra. Nagyon fontos lett nekem. Nem hiszem, hogy egyedül kell élnem az életem. Tudom, hogy nem vagyunk tökéletesek. Tudom, hogy az amit a Bibliában olvastam,bennem él, mindenféle történet a fájdalomról, a tárgyalásokról, a megváltásról és a megtérésről… ezért hiszek annyira benne.A barátaim is segítenek nekem. Nagyon sokat segítettek akkor is, amikor ezeken keresztül mentem.

A leginkább kielégítő dolgokról, amelyeket az életről tanult

Megpróbálom megtalálni a legkifejezhetőbb módot arra, hogy úgy kell kezelni az embereket, ahogyan szeretném, ha engem is kezelnének. Ne félj attól,hogy érzékeny vagy, mert a gyengeség erősebbé, nem pedig sebezhetővé tesz. Nagy lecke ez számomra, amikor megtanulok megbocsátani az embereknek, akik a leginkább bántottak engem, megértést és együttérzést adok nekik.

Az érzékelés megállapítása a gyakorlatban

Van egy részem, ami nem igen beszélne azokról a dolgokról, amik történtek velem, de személy szerint úgy érzem, hogy mindent megtettem és továbbra is nehézségekkel küzdök az életemben a szakma miatt. Imádom a munkámat. Amennyire csak tudok, dolgozok. Mindig időben vagyok. Mindig értékelem azt, amit csinálok, de néha azt gondolom, hogy ez másnak való. Fontos, hogy szem előtt tartsam a dolgokat. Néha olyan vagyok, mint “Miért velem történik ez? Könyörgöm.”

Disney

Amikor lebontottam azokat a falakat, amikor a Disney része voltam – ami valójában életem legjobb része volt –  egy olyan képet kellett felépítenem magamról, amivel példa lehettem. Amikor átléptem ezeket az akadályokat, nagyon kiszolgáltatottnak és bizonytalannak éreztem magam, amikor tapasztalatokat osztottam meg az emberekkel. Azaz leültem, helyesen válaszoltam politikai kérdésekre, beszéltem arról, amiken dolgoztam, olyan dolgokról, amiket az emberek hallani szerettek volna… Abban a pillanatban, amikor elutasítottam mások ítéleteit, úgy éreztem, hogy ez ajándék. Féltem tőle. Nem akartam, hogy az emberek megismerjék az életem minden részét.