Megnézem a sorozatot

Néhány ember számára az év vége a leállásról szól, de úgy tűnik, hogy Selena Gomez inkább rágyorsít. Nemrégiben jelentette be vadonatúj albumát, kiadott egy napon két slágert, és egy remek előadást nyújtott az American Music Awards-on. December elsején pedig kiadja a harmadik kollekcióját a Pumával.

Az SG x Puma kollekció színeiben sötétkék, rózsaszín, ezüst és fehér – a szettekre az aranyos és praktikus szavak jellemzőek. Cipők, amiket az edzőteremben és azon kívül is viselhetsz. Pufi dzseki, ami hasznos lesz a téli hónapokban. Ráadásul nem mehetünk el amellett sem, hogy a rögbiruha hatású darabokban a hétköznapi lányok is tökéletesen érezhetik magukat.

“Tudod ha egy lány viseli a párja mezét, vagy ha csak szereti a sportot, akkor férfi mezt kell viselnie? Úgy éreztem, hogy el kell készítenem ezeknek az aranyos verzióit, amelyben az emberek jól érezhetik magukat.” – meséli Gomez a telefonban, elmagyarázza, hogy miért tartalmazza a kollekciója a klasszikus pólót is. “Ez az egész egy hirtelen ötlettel kezdődött, majd egy komplett téma lett belőle.”

Azok számára, akik a 00′-es évek elején éltek, kicsit nosztalgia hangulatú lehet ez a kollekció – ezzel Selena is egyetért, mert ilyen pólókat ő is gyakran viselt gyerekkorában.

“Valójában van egy gyerekkori kép rólam az Instagramon, amin ilyen pólót viselek. Így nőttem fel, ilyen hangulatban, a kis arany ékszereimmel.”

Ha jobban megfigyeljük a kollekciót, észrevehetjük azt is, hogy egyes darabokat Selena személyes szimbólumokkal is ellátta, amik különleges jelentéssel bírnak. De mindezek előtt megosztja a tervezési folyamat titkait, a cipőkről infókat és az ünnepi terveit. Ráadásul fontos utalást ad a január 10-én érkező albumával kapcsolatban is.

Miért fontos a számodra, hogy a pontosvessző is helyet kapjon a termékeken?

Megpróbáltam néhány apró dolgot belecsempészni, amelyek számomra jelentenek valamit. Ezt a jelet tetováltattam a csuklómra a “13 okom volt” c. sorozat miatt, és azért is fontos, mert folytatni akartam az életem, bármennyire is nehéz volt. Számomra ez jelenti a visszatérést. Nem számít, hogy az élet milyen nehéz lesz, és azokról az emberekről is szól, akikkel körülveszem magam, és ez az oka a visszatérésemnek. Ami pedig a többi szimbólumot illeti, a születési dátumommal kapcsolatosak. Mindegyik valamit jelent.

A mostani kollekcióban a sötétkék szín dominál a cipőknél, illetve a tengerész hatású párosítás is megtalálható. Van ötleted ezek viseléseire?

Ez a szín valójában a ruházaton is látható, tehát ideális esetben ezek passzolnak egymáshoz. Szeretem a cipőket. Szinte mindent megtalálok a Pumában, és szeretem a színeiket. A sötétebb színekhez szeretek laza farmert viselni, világos pulóverrel. Egy óriási sárga pulóvert és zöld nadrágot viseltem fekete cipőkkel. Nem igazán passzoltak egymáshoz, de kényelmes volt, és magabiztosnak éreztem magam. Láthatják, hogy ilyen absztrakt módon is lehet öltözni, nem kell mindennek egyeznie folyton. Lehet, hogy “Ezt felveszem, majd talán a pólóm vagy a rövidnadrágom lesz sötétkék”. Így is lehet.

Fejezd be a mondatod: A ruháim soha nem lesznek teljesek _______ nélkül!

Az ékszert mondanám, csak azért, mert bármit viselek, akár sportszettet, utcai vagy vörös szőnyeges ruhát, úgy érzem, hogy kell ez hozzá. A fülbevalóim olcsóak – alapvetően nem is aranyból vannak – , de a hétköznapokban is megállják a helyüket.

Mi lenne ezzel: “_____ valószínűleg a legváltozatosabb darab,amelyet ______ miatt birtokolhatott.”

Kabát. Vannak dzsekik, amiket szinte bármikor felvehetek, és ez olyan számomra, mint egy takaró. Legyen az egy bolyhos kabát vagy egy szép pulóver, olyasmi, ami kényelmes. Ez általában ismétlődik nálam.

Az év végén jöttél rá, hogy itt az ideje visszatérni?

Azt hiszem, hogy minden alkalommal, amikor jönnek az ünnepek, egy részed leül, és elgondolkozik azon, hogy milyen volt az éved? Ez az év számomra nagyon, de nagyon hatalmas volt. Elmondhatom, hogy annyira büszke vagyok arra, hogy keményen dolgoztam, és már most izgatott vagyok, hogy leülök a családommal, élvezem az időt és kikapcsolok mindent. Mindig arra gondolok, hogy mi történt és hová akarok eljutni az életben, és a legjobbakat remélem.

Milyen a kedvenc ünnepi ruhád?

Mindig szeretek kötött pulcsikat viselni – teljesen ilyen típusú lány vagyok. Általában valami kényelmes darbaot viselek, talán csak egy laza nadrágot. Vagy amikor a tesómmal lógok, természetesen szeretnék hangulatos, egyforma, kínos karácsonyi cuccokat hordani. Már jó pár szettet vásároltam, amiket hordhatunk együtt. Úgy érzem most jött el az ideje, mert amikor Karácsonykor a családommal vagyok, az nem olyan, mintha elmennék egy hatalmas, díszes vacsorára vagy ilyesmi. Általában csak mi vagyunk, a külvilágot kizárjuk, és van időnk egymásra.

Le tudod írni az új albumod két-három mondatban?

Elmondhatom ezt, de valószínűleg nem hangzik kielégítően, de mindent megtettem, hogy ez legyen a legjobb album, amit valaha készítettem. Úgy érzem, hogy jól teljesítettem. Remélem más is ezen a véleményen lesz.

Hol hallgassuk majd az albumot?

Mindig az autóban. Néha csak azt mondjuk a barátaimmal, hogy “Hé, menjünk autókázni”, akkor lemegyünk pl.: a tengerpartra, és ott hallgatjuk a zenét. Mindig este. Ez tényleg nagyon szép, főleg ha a barátaiddal együtt jársz ilyen helyekre, és hangosan hallgatod a zenét. Nos, ez a hangszóróktól is függ, de én mindig kiengedem a hangját, és jól is hangzik.