Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Selena tegnap (végre) bejelentette az Instagram fiókján a 3. szólóalbumának megjelenésének időpontját! Jó hír, hogy sokat nem kell rá várni, mivel január 10-én fogja kiadni. Sajnos nem sikerült neki az idén, pedig ő szerette volna, de így alakult. Egy rövid videóval közölte mindezt a követőivel, amiben láthatunk részleteket a “Lose You To Love Me” és “Look At Her Now” dalokból, illetve egy dokumentumfilm szerűséget is. A leírásban elárulta, hogy az elmúlt éveinek naplójaként tekint erre az albumra, mert kiírt magából mindent, ami a Revival óta érte.

A hír közlése után az ideiglenes albumborítót és nevet is megkaptuk, ami egyelőre “SG2“. Leírásként oda is biggyesztették, hogy ez nem a végleges, mert azt hamarosan közzé teszik. Mi azért még továbbra is “SG2“-nek hívjuk, mert jelen pillanatban mindenki így ismeri, és már nagyon kíváncsiak vagyunk a valódi névre és borítóra.

20191122.png        

Ezeken kívül pár infó is kiszivárgott: lesz egy standard és egy deluxe (bővített) kiadás is. A simán az iTunes-on is megjelent 13 dal lesz fellelhető, amikből eddig a fent említett kettő van csak nevesítve, a többi nem. A bővítetten pedig 18 dalt találhatunk majd, és azok is köztük vannak, amiket 2017 és 2018 között adott ki. Pontosabban a “Bad Liar“, “Fetish“, “Back To You“, “It Ain’t Me” és a “Wolves“, magyarán a deluxe változat plusz 5 dala semmi újdonságot nem fog jelenteni. Mindezt a Rolling Stones magazin erősítette meg. Csak az “I Can’t Get Enough” nem fog felkerülni rá jelen állás szerint.