Megnézem a sorozatot

Selena a hét elején sem tétlenkedett! Már hétfő reggel folytatta az előző heti rádiós promózásokat, az első állomása Elvis Duran reggeli műsora volt. A témák közt volt a Halloween, a horror filmek, a két új dala, a “Lose You To Love Me” a februári Selenát ábrázolja, míg a “Look At Her Now” már a júniusi állapotát tükrözi. Elvis felhozta a  dr. Oz incidenst is, aki pár éve Selena egyik előadása során befogta a fülét, és a Selenatorok azonnal az énekesnő védelmére keltek. Kedvencünk hallott a sztoriról, és örül, hogy ennyire kitartóak a rajongói. A turnézásról is szó esett, az énekesnő még mindig tart tőle egy kicsit, és így nem is igazán kezdtek el tervezni semmilyen turnét. Bár nagyon szereti, főleg, hogy láthatja a rajongói boldog arcát, de sajnos az egész árnyoldalaitól is tart.

image5~628.jpg  image8~528.jpg  image10~475.jpg  image12~429.jpg  image16~362.jpg
Útja ezután a KTU 103.5 rádióhoz vezetett, ahol szintén a már megszokott témákról kellett beszélnie. A műsorban elárulta, hogy Julia-val 35 perc alatt írták meg a “Lose You To Love Me” szövegét. Nem volt könnyű folyamat, mert sírt közben, de büszke arra, ahogy fogadták az emberek az új dalt. A dalszövegírásokra is kitértek, ha valami eszébe jut, akkor elkezd jegyzetelni a telefonjába. Ha valamiről azt érzi, hogy nem jó, akkor inkább sokszor felveszi, áthallgatja, és kijavítja a dolgokat. Taylor Swiftről is beszélt, ő az egyetlen olyan előadó, akinek elküldözgeti a dalait, hogy véleményt alkosson róla. Amint rögzítette a “Lose You To Love Me” videóját, elment hozzá és a szüleihez, és megmutatta nekik. Taylorral kapcsolatban azt is megtudtuk, hogy azóta barátok, amióta a “Fearless“-t kiadta. Közös dalt nem tudja, mikor fognak felvenni együtt, mert most inkább úgy van a dologgal, hogy élvezze ki Swift a saját pillanatát. A Netflixes dokumentumfilmjéről is ejtett pár mondatot. Élete egyik legbüszkébb dolgaként emlegeti. A turnézás itt felvetődött, addig nem tervezi, amíg mentálisan nem stabil. Elvis műsora után átöltözött és egy csodás hosszú, testhez simuló ruhát vett fel.

image1~805.jpg        
Az öltözék maradt, és átment a New 102.7 rádió állomására is. Sajnos innen csak képi anyagot kaptunk, videót nem találtam. Egy gyors ruhacsere után még egy fotót készítettek róla, ezután tovább is állt.

image1~806.jpg  image2~752.jpg  image4~681.jpg  image5~630.jpg  image6~599.jpg
Selena aznap visszatért a SiriusXM stúdiójába is, ahol előző héten már járt egyszer. Itt a baráti kapcsolatairól beszélt, nekik sok mindent köszönhet, főleg azt,hogy megmentették az életét. Van köztük olyan, aki már 12 éve van az énekesnő mellett. Ezen kívül játszottak vele is egy zenei játékot is. A kérdés annyi volt, hogy milyen szó jut eszébe a saját dalairól.

“Lose You To Love Me”: Erőteljes.
“Hands To Myself”: Szexi.
“Look At Her Now”: Magabiztos.
“Who Says”: Különleges.
“Back To You”: Himnusz.

image1~804.jpg  image3~708.jpg  image6~598.jpg  image8~529.jpg  image9~498.jpg