Megnézem a sorozatot

Dalainak megjelenése másnapján sem tétlenkedett a szépséges énekesnő, folytatta rádiós promóciós körútját. Az első állomása a SiriusXM volt, ahol sok érdekes dolgot hallhattunk tőle. A “Look At Her Now” dalát egyenesen a rajongóinak szánta, ami azt mondja el, hogy bármennyire is rossz valami az életben, mindig meg lehet tőle szabadulni. Ezután azt is elmesélte, hogy nagyon izgatott az új zenéi miatt, de az első az, hogy megbizonyosodjon arról, valóban remekül van mentálisan is. Beszélt az Interscope Records elnökével, hogy még az év vége előtt akar dalokat kiadni, akik azt mondták neki, nyugodjon meg. Selena valóban be van zsongva a visszatérése miatt. Ami még érdekesség volt, hogy Billie Eilish testvérével,Finneas-al dolgozik együtt.

image8~519.jpg  image6~587.jpg  image7~559.jpg  image2~739.jpg  image1~790.jpg
A paparazziknak volt szerencséjük a SiriusXM stúdiója előtt észrevenni Selenát, akit azonnal el is kezdtek fotózni. Széles mosollyal az arcán jelent meg, és jókedvűen lépett be az épületbe is. Az interjú során viselt piros-fehér csíkos maxi ruháját viselte, ami tökéletesen állt neki.

image5~622.jpg  image7~563.jpg  image23~268.jpg  image31~219.jpg  image27~245.jpg
A következő rádió a 97.1. AMP volt. Szerencsére itt is egy hosszabb interjút készítettek vele, amit Youtube-on már el is érhetünk. Itt kitértek a közösségi médiára, Selena elárulta, hogy soha nem akart semmi negatívat mondani rá, de úgy érzi, néhány embernek nagyon nem tesz jót, ha sok időt tölt rajtuk. Neki is szünetet kellett tartania, mert egy idő után nem érezte jól magát tőle. Természetesen az újdonságairól is szó esett,a “Lose You To Love Me” szerinte egyike a legjobb dalainak. Ezen kívül ugyanazt mondta el, amit a többi interjújánál is a dalairól.

image5~619.jpg  image6~588.jpg  image7~560.jpg  image3~698.jpg  image9~490.jpg
Az utolsó előtti interjúja a Beats1 rádiónál volt, ahol szintén a piros-fehér csíkos ruhájában jelent meg. Szóba került a zenei inspirációja, amiért nagyon hálás a szüleinek, akik megmutatták neki a zene sokszínűségét még gyerekkorában. Selena beszélt arról is, hogy régen a Paramore tagja akart lenni, mert azt érezte,hogy ez az ő stílusa. Ez mindösszesen 3 hónapig tartott nála. A műsorvezető ezután lejátszotta neki Taylor véleményét, amitől nagyon meghatódott. Már nagyon régóta ismerik egymást, lenyűgöző barátnak tartja Swiftet. Ennél a pillanatnál Selena már a könnyeivel küszködött.

image1~792.jpg  image2~741.jpg      
Végezetül Zach Sang műsorába nézett be egy rövid interjú kedvéért. Itt már tényleg csak ugyanazokat hallhattuk tőle,mint korábban. Beszélt a két új daláról, hogy a legújabb iPhone-al vették fel a klipet,stb…

image1~793.jpg  image3~699.jpg  image6~589.jpg  image4~671.jpg  image7~561.jpg