A “Lose You To Love Me” promótálását a megjelenése napján folytatta a Radio Disney után is. Első útja a népszerű On Air with Ryan Seacrest műsorba vezette. Selena itt is őszintén beszélt a dalról és a mostani helyzetéről is. Megkönnyebbültnek érzi magát, hiszen már 4 éve kezdett el dolgozni ezen az albumon. Végre elérkezettnek látja az időt, hogy kiadja, ami szerinte két évvel ezelőtt nem sikerült volna. Akkoriban nem tartotta volna őszintének a dalai üzenetét, ráadásul a “Lose You To Love Me” is egy éve íródott, és csak most érezte azt, hogy végre tud azonosulni vele teljes szívéből. A mai napig tisztán emlékszik a dal írásának pillanatára, és arra is, hogy milyen állapotban volt akkor. Hozzátette, azért nem tudta volna kiadni, mert sok idő kellett, hogy ezt átgondolja, de most már jól van, mosolyog, ami csodálatos. A dal maga tartalmazza az összes érzését, amellyel akkor küzdött, a boldogságtól az érzelmekig, a megvalósulásig és a csalódásig. Ettől érzi magát hitelesnek, hogy az őszinte gondolatait, pillanatait beleírja egy-egy dalába. Az új albumról is említett pár szót, a most megjelent kettő csak egy kevéske részlete volt annak, ami vár a rajongóira. A következő dalok már nem a szerelmi életéről fognak szólni, ráadásul a legjobbat utoljára tartogatja, amivel rendesen felcsigázta a rajongóit.

image1~787.jpg  image2~736.jpg  image3~695.jpg  image4~667.jpg  
A felvétel után tovább is állt, hogy a 104.3 MYfm rádiónak is interjút adjon. Az új dalon kívül szó esett a Dolittle filmről, a születésnapjára kapott Shark Tank-ről, amit kifejezetten élvezett. Itt is beszéltek arról,hogy szereti a horrorfilmeket, mivel a héten Halloween lesz, és egy ijesztő szöveget is fel kellett olvasnia. Rákérdeztek, hogy mit szól ahhoz,hogy a “13 okom volt…” 1.évadának öngyilkossági jelenetét megvágták a Netflixnél nemrégiben, amihez annyit fűzött hozzá, hogy van erről véleménye, de természetesen megérti ezt.

image1~788.jpg  image2~737.jpg  image3~696.jpg  image4~668.jpg  image5~617.jpg
Ezután a 102.7 KIIS FM vendége volt, ahol folytatta a dalai promótálását. Itt szinte semmi újdonságot nem árult el semmiről, amit a korábbi interjúi során kihagyott volna. Egyedül a turnézásra tért ki, amiről még mindig azt érzi,hogy a legnehezebb dolog számára.

image1~789.jpg  image2~738.jpg