Megnézem a sorozatot

Selena és a One Direction tagja, Niall Horan nemrégiben összefutottak egy baráti találkozó által. A fiú jó kapcsolatot ápol Courtney Lopezzel, akinek az esküvőjén is jelen volt. Mivel a lány Selena legjobb barátja, így nem meglepő, hogy a két sztár is találkozott. Courtney erről a pillanatról feltöltött az Instagram fiókjára egy közös fotót a kis társasággal, amin Niall épp átöleli kedvencünket. Az embereknek több sem kellett ennél, azonnal összeboronálták őket, és elkezdték terjeszteni, hogy járnak. A hír hamar eljutott a fiúhoz, akit egy interjú során faggattak Selenáról, ekkor öntött tiszta vizet a pohárba:

Ugyanaz a baráti társaságunk. Mindig találkozunk. Előfordul, hogy közzétesznek erről egy-egy fotót. Jó barátok vagyunk. Nem jöttünk össze.

De nem ez az első alkalom, hogy összehozták őket. 2015-ben épp Jenna Dewan születésnapi partiját ünnepelték, ahova mindkettejük hivatalos volt, itt is találkoztak. Szemtanúk állítása szerint a táncparkett közepén csókolóztak, ezt azóta sem erősítette meg egyikük sem. Selena nagyon védi a magánéletét Justin Bieberrel való kapcsolata óta, tehát nem meglepő, hogy egyszer sem beszélt erről. Mindenesetre szép pár lennének, de senkinek nincs beleszólása abba, hogy kivel szeretne együtt lenni.