Megnézem a sorozatot

Selena születésnapja alkalmából a Billboard összegyűjtötte a karrierje legjobb dalait, és pár mondatot is írtak hozzá. Kritikusok válogatták össze ezt a listát, ami 13 dalt tartalmaz. Nagyon érdekesre sikerült, én pár számának helyezésétől teljesen ledöbbentem. Ti egyetértetek a Billboardal?

13. Selena Gomez & The Scene – Who Says

A fiatal Gomez hangja az egyik legkellemesebb az elmúlt évtizedben. A “Who Says” egy erős üzenet az utálói felé. Selena ezt a dalt fiúknak és lányoknak egyaránt szánta, célja az volt vele, hogy elérjen az üzenete mindenkihez.

12. Selena Gomez – Come & Get It

2013-ban debütált saját szóló albumával, a Stars Dance-l. Ezzel a dallal ismét bemutatta, hogy ki tud mozdulni a kislányos énjéből. Ráadásul ez volt az első Top 10-es dala is. Érdekesség, hogy eredetileg Rihanna “Talk That Talk” albumára szánták, végül Selenához került.

11. Selena Gomez – Back To You

A “Back To You” 2018-ban jelent meg, ami nagyon érzelmesre sikerült. Egyike Gomez egyik legőszintébb, melankolikus dalai közül.

10. Selena Gomez – Perfect

Tartsd a telefonod: ez egy nagyon őszinte, mély dal. Még sosem tűnt ennyire sebezhetőnek, mint a Revival albumon. Bevallotta, hogy ez a dal nagyon személyes számára, és nem volt benne biztos, hogy elég erős-e, hogy ezeket az érzéseket kiénekelje magából.

9. Selena Gomez & The Scene – Love You Like A Love Song

Az egyik legnagyobb telitalálat a karrierje során. A dal a harmadik SG & The Scene albumról származik. A klipje egy szórakoztatóan gonosz kisfilm lett végül, ami karaoke stílusú is egyben. Selena egy virtuális világban szerepel benne.

8. Selena Gomez – Slow Down

A 2014-es “For You” összeállítás-albumán kapott helyet az alábbi dal, ami igazán flörtölősre sikerült, ezen kívül egy igazi elektro-pop mennyország.

7. Selena Gomez – The Heart Wants What It Wants

A videó rögtön egy megható intróval kezdődik. Sokan úgy vélik, hogy ez egy nyílt levél Gomeztől Justinnak. Az egész kapcsolatuk a nyilvánosság előtt zajlott le. A zenei progresszió tükrözi a dalszöveget, csupasz és szinte félénk az elején, majd lassan megerősödve zárul le. Ez a szenvedélyesség jellemzi Selena karrierjének új korszakát, amit ma is ismerünk és szeretünk.

6. Selena Gomez – Same Old Love

Ez az a dal, amit már a csontjaidban is érzel, amikor elindul. Ezt segíti az egyszerű zongora kíséret és a pop keveredése, igazi álom. Gomez hangja erős és erőteljes. Végig érezhető benne Charlie XCX ujjlenyomata, aki éppenséggel a dal szerzője, de Ross Golan, Stargate és Benny Blanco is segített létrehozni ezt a gyilkos dallamot.

5. Selena Gomez ft. Kygo – It Ain’t Me

Ez lett Kygo egyik legjobb és legsikeresebb dala, és abszolút egyike Selena legeslegjobb produkcióinak. Ez egy zenei gyógyír azoknak, akik szerelmi bánattal küzdenek.

4. Selena Gomez ft. Gucci Mane – Fetish

A rajongók kicsit meglepődtek, amikor megjelent 2017-ben a dal klipje. Selena bemutatja, hogy milyen az, amikor valakinek fétise van, ebben pedig nagy segítségére volt barátnője, Petra Collins, aki maga rendezte a videót.

3. Selena Gomez – Good For You

Ez az a dal, amitől hihetetlenül szexinek érzed magad, amikor kiöltözöl egy randira. Nagyon csábítóra sikerült a dallam is, ráadásul ez volt a Revival első kislemeze, mely bepillantást nyújtott a rajongóknak, hogy mire is számítsanak tőle.

2. Selena Gomez – Bad Liar

A hallgatók eléggé szkeptikusak voltak, amikor meghallották, hogy Selena ihletet a Talking Heads “Psycho Killer”-ből vette. Ám mikor megjelent, kiderült, hogy ez mennyire jó ötlet is volt.

1. Selena Gomez – Hands To Myself

Ez az a dal tőle, ami azonnal megragad, az elejétől a végéig szereted. Fülbemászó és táncolható, erős, érzéki és intim. Zenei személyiségének minden aspektusát bemutatja, ráadásul szórakoztató is.