Megnézem a sorozatot

Július 19-én, múlt hét pénteken került sor Selena unokatestvérének esküvőjére. Priscilla DeLeon már régóta tervezgette, hogy férjül megy Jay Cosme-hoz, ami végre meg is történt. A lánybúcsúra Mexikóban került sor, míg a ceremóniára Dallasban, Texasban. Kedvencünk is hivatalos volt ide, ugyanis ő volt az egyik koszorúslány. Mindegyikőjük fekete ruhát viselt, Selena is, ami fantasztikusan állt neki. A meghívottak közt ott volt még Theresa Mingus és Marissa Marino is, aki a frizuráját is elkészítette az énekesnőnek.

A polgári esküvőre egy gyönyörűséges kertben került sor, a paparazzik itt láthatták meg Selena-t és a násznépet. Több fotót is sikerült lőniük róla, amikből kiderült, hogy ő is volt az első számú koszorúslány, közvetlen Priscilla mögött sétált be a pavilonhoz.

image1~695.jpg  image3~605.jpg  image10~398.jpg  image17~293.jpg  image22~246.jpg
Selena tegnap töltötte be 27. életévét, amit most kivételesen nem ünnepelt meg annyira,mint eddig bármikor is. Visszafogottan csak egy ebédre ült be néhány barátjával Rómában a Pierluigi étterembe. Szerencsére észrevették itt is a lesifotósok. Ő azonban mit sem foglalkozott velük, nyugodtan sétálgatott az utcákon. Állítólag az étteremben még csak tortát és gyertyát sem kért, az asztalukon halat, homárt és salátát lehetett csak látni. Úgy tűnik, kerülni akarta a felhajtást a születésnapja körül, valószínűleg ezért is utazott el otthonról is.

image1~696.jpg  image8~446.jpg  image18~291.jpg  image29~198.jpg  image38~166.jpg
Így utólag is szeretnénk nagyon boldog születésnapot kívánni Selena-nak, és reméljük boldogan telt a napja!