Megnézem a sorozatot

A tegnapi napon ellátogatott a Live With Kelly & Ryan műsorba, hogy népszerűsítse a “The Dead Don’t Die” c. filmjét. A premier egyébként holnap lesz, remélem senki sem felejtette el! Erre az alkalomra egy gyönyörű fehér alapon kék mintás ruhát választott, ami tökéletesen állt neki. Haja lazábbra volt hagyva, ami így is mutatós volt. Most kicsit erősebb rúzs került az ajkaira, de igyekeztek a sminkjével is természetes hatást elérni. Bár promózni érkezett a filmjét, a két házigazda kitért az Instagramra is, azon belül arra, hogy hogyan kezeli a 150 milliós követői táborát. Selena ekkor elárulta, hogy az applikáció nincsen rajta a telefonján, mert úgy érzi, hogy számára ez a világ nyomasztó, képes tőle depresszióba is esni. Nagyon egészségtelen képet mutat a közösségi média a fiatalok számára, beleértve őt is. Hiába nincs rajta a telefonján az Instagram, mégis tud posztolni. Ha úgy érzi, hogy ki akar tenni valamit, csak elkéri egy ismerőse telefonját, és arról tölt fel képeket.

Végül kitértek a filmre is, és feltették ők is a Bill Murray-vel kapcsolatos kérdést: mit suttogott a fülébe? Elárulta, hogy hotdogokról beszélt neki, meg hogy “Jól nézel ki, Gomez” , stb. Nagyon vicces embernek tartja. A fejének elvesztésével is viccelődtek, ugyanis a filmben Adam lefejezi Zoe-t. Ezen kívül arról is szó esett,hogy tud-e inkognitóban elmenni például vacsorázni. Sajnos semmi ilyesmi nem könnyű neki,mert mindenhova követik a lesifotósok. Instagramra posztolt legutóbbi videóját is lejátszották, amin épp Theresa-val szórakoztak. Az egész show elérhető a Youtube-on, 17:30-tól kezdődik Selena része. Képek is megjelentek a műsorból, ezeket eléritek a galériánkban.

image1~672.jpg  image2~621.jpg  image3~585.jpg  image1~674.jpg  image2~623.jpg
A paparazzik már várták őt a stúdiónál, így sikerült elcsípniük az érkezését. Testőrei társaságában jelent meg, ők is kísérték be az épületbe. Mielőtt belépett volna, pár rajongójával fotózkodott.

image2~622.jpg  image1~673.jpg  image10~388.jpg  image8~435.jpg  image1~671.jpg
Páran posztoltak is róla, a Live With Kelly & Ryan színfalai mögött készült róla egy bohókás fotó. Ezen kívül a Jimmy Fallon showból is megjelent egy feliratozott részlet, amin épp az új albumjának befejezéséről beszél. A kamerákon kívül Ryan-éknek is elmesélte ugyan ezt. Vele egy közös szelfie-t is készített, amit a házigazda boldogan meg is osztott a közösségi oldalon. Selena csapata most is büszkén fényképezett és töltött fel képeket a megjelenésének részleteiről. Ilyen volt például a nyaklánca, ami igen fontos dolgot szimbolizál. Amikor mindenki meglátta a nyakában a 14 karátos pici aranynyakláncot, rajta az “1973” dátummal, senki sem értette, mit is jelenthet. Ebben az évben legalizálták az Egyesült Államokban az abortuszt, a Roe v.Wade ügy kapcsán. Azzal, hogy viselte a nyakláncot, csak egy jó ügyet igyekszik szolgálni: aki megveszi a nyakláncot (ami 380 dollárba kerül), támogatja a Physicians for Reproductive Health nevű szervezetet.

23_16.jpg  D83YLlvWkAAqcpd.jpg  kate.jpg  live2.jpg  marissa_0.jpg