Megnézem a sorozatot

Selena-t rengetegen várták már a tegnapi The Tonight Show with Jimmy Fallon adásba! Napok óta tudni lehetett, hogy hivatalos lesz a műsorba, és hogy az új filmje kapcsán fogják faggatni. A stúdióba két barátnője kísérte el, Petra Collins és Raquelle Stevens. Ez alkalomra egy fényes Marc Jacobs ruhát választottak számára, a sminket és a haját is a szokásos csapat végezte. Vidáman sétált be a forgatásra, ekkor még nem is sejthette, hogy hamarosan extra csípős falatkákat kell megennie. Jimmy ugyanis a “Hot Ones” nevű kihívásra invitálta őt. Balszerencséjére még soha nem is hallott a műsor ezen részéről. Egészen jól bírta, a harmadik féle szósznál már a könnyei is kijöttek, az utolsó pedig végleg kikészítette őket.

A csípős fogadtatás után került sor az interjúra, amiből egyelőre csak egy pici részletet kaptunk. Itt is elárulta, hogy tényleg készen van az új albumával,muszáj volt befejeznie végre, hiszen 4 éve várat magára a dolog. Úgy érzi, rengeteg jó pillanatot örökített meg rajta az életéből. Megkönnyebbült végre, és hozzátette, hogy többféle stílusú dal lesz rajta. Megjelenési időpontot viszont nem mondott. Jimmy elárulta, hogy imádta az “Anxiety” dalát Julia-val, és hogy a kettejük hangja mennyire jól működik együtt. Selena elmondása szerint Julia a kedvenc dalszövegíró partnere, már több, mint 4 éve. Együtt dolgoztak már a Good For You c. dalán is.

Természetesen a “The Dead Don’t Die” c. filmre is kitértek. Jimmy azonnal Bill Murray-ről kezdte faggatni, és feltette a kérdést, amire sokan várják a választ: Cannes-ban mit súgott a fülébe? Bevallotta, hogy csak hülye dolgokat mondott, mint pl.: “Jól nézel ki ma. Honnan jöttél?” Ezek megnehezítették a pózolást a vörös szőnyegen, mert legszívesebben röhögött volna rajta. Ezután pedig kiderül, hogy a karakterét Adam Driver fejezi le. Erről árult el kulissza titkokat, hogy ezt mégis hogyan forgatták le. Végül egy pici részletet is mutattak a filmből.

image1~10.png  image2~8.png  image3~11.png  image5~6.png  image6~5.png