A kedd esti premier után másnap Selena hivatalos volt a “The Dead Don’t Die” c. filmje sajtótájékoztatójára, melyre szintén a Cannes-i Filmfesztivál keretein belül került sor. Ez is arra szolgált, hogy népszerűsítsék a filmet a hivatalos megjelenése előtt. Kedvencünk mellett ott volt Tilda Swinton és Bill Murray is, és a rendező is. Nem is nyilatkozott nagyon másról, csak a filmmel kapcsolatosan osztott meg pár dolgot. Ilyen volt például az, hogy szereti a horrorfilmeket, gyerekkorában mindig az édesapjával nézte meg őket. Imádja a “The Walking Dead” sorozatot is, a zombis művektől sem irtózik (VIDEÓ). Selena egyszer tért csak el a témától, amikor a szociális médiáról mondta el röviden a véleményét.

Azt hiszem, hogy a világunk sok mindenen megy keresztül. Mondhatni, a szociális média nagyon szörnyű a generációmra tekintve. Megijeszt az, hogy ezek a fiatal fiúk és lányok mennyire sebezhetőek. Nem értik az üzenetét. Ez nagyon veszélyes. Nekem úgy tűnik, hogy a szociális média nem mindig pozitív üzenetet ad az embereknek. Ebben az időszakban lehetetlen is a biztonsága (képek publikálása). Büszke vagyok arra a platformomra, amim van. Nem csinálok túl sok fotót, mert értelmetlen. Biztonságban szeretném tudni az Instagramom. Rémisztő. Látom ezeket az embereket a meet&greet során. Látom, hogy mennyire elpusztítja őket az egész. Küzdenek a megfélemlítés ellen, és nem tudják hallatni a hangjukat. Jó dolog lehet – néhány pillanatig. Legyetek óvatosak, adjatok magatoknak több időt, amikor nem használjátok ezeket – távol a közösségi médiától. VIDEÓ

Rajta kívül persze mindannyian felszólaltak, a rendező is elárulta, hogy jó fogadtatásban volt része a filmnek. Tilda a nők erősségéről említett pár szót, mert fontosnak érzi,hogy 2019-ben beszéljenek erről is. Selena erre az alkalomra egy visszafogottabb, zárt ruhát vett fel, ami szerintem kifejezetten rosszul állt neki, öregítette. A sminkje is szolídabb volt, a képeken ez miatt olyan, mintha épp elaludna a rendezvény alatt. Sajnos ez most nem a legjobb outfitje. A sajtótájékoztatóról 71 darab képet érhettek el a galériánkban!

image10~369.jpg  image30~179.jpg  image40~147.jpg  image57~108.jpg  image70~87.jpg

Ezután az egész brigád kivonult egy szabadtéri panelhez, ahol a sajtó jelenlévő fotósai készíthettek róluk képeket. Annyi biztos, hogy Selena és színésztársai között nagyon jó a kapcsolat. Bill is sokszor ölelgeti, puszilgatja, itt pedig Tilda ölelte magához a fiatal tehetséget.

image2~592.jpg  image28~185.jpg  image50~126.jpg  image55~113.jpg  image59~106.jpg