Selena tegnap újra kimozdult otthonról, és ellátogatott a los angelesi Millwick-be. A cég leginkább esküvőknek ad helyszínt, és kedvencünk nem véletlen ment el oda. Tévedés ne essék, egyelőre nem a saját nagy napját tervezgeti, hanem segít legjobb barátnőjének, Courtney Barry-nak, aki hamarosan férjhez megy. Ha emlékeztek, idei lesifotókon láthattuk a lány párjával Selena-t reggelizni, és kiderült, hogy együtt választották ki aznap az eljegyzési gyűrűt.

Érkezéskor és távozáskor is sikerült lefotózniuk a paparazziknak. Haját copfba fogta, egy laza, rojtos farmerkabátot viselt bő pólóval és nadrággal kiegészítve. A fotósok látványától nem volt éppen boldog. Vele tartott testőre is, aki igyekezett mindenkit távol tartani tőle.

image1~383.jpg  image4~298.jpg  image8~222.jpg  image12~171.jpg
image7~249.jpg  image8~223.jpg  image6~263.jpg  image1~384.jpg
A három hónapos szünet után úgy tűnik nagyon jól esik neki, hogy sétálhat a szabadban a barátai társaságában. Most Los Angelesben látták, amint pár barátjával és a testőrével egy rövid túrára indultak. Újból Taylor turnéjának merch pulcsiját viselte, ami remekül áll neki. Napszemüveggel védekezett a fotósokkal szemben, de a fenti komor képekkel ellentétben itt többször is mosolyog. Videót is kaptunk róluk (LINK).

image1~385.jpg  image8~224.jpg  image23~103.jpg  image58~52.jpg

U.I.: A galériánkban új kinézet van!