Most, hogy kedvencünk végre visszatért, úgy döntött tesz egy nyilvános sétát az első megjelenése utáni napon. Aznap  még tetőtől talpig be volt öltözve, és havas tájon mutatkozott, ám szerdán PUMA szettben boldogan sétálgatott Malibu külterületének egyik csendes részén. Természetesen nem egyedül ment, barátai is elkísérték a gyógyulófélben lévő énekesnőt. A pihenője alatti időben sem szaladtak fel rá a kilók, ugyanolyan jó formában mutatkozott, mint legutóbb. Bár a séta alatt kissé komor volt, olykor egy-egy mosolyt is elcsíptek a paparazzik. Egy rövid felvétel is készült róluk (LINK).

      

Aznap este két barátnőjével, Ashley Cook-al és Raquelle Stevens-el mentek el egy étterembe vacsorázni, Hollywood-ban. A távozásukat sikerült a fotósoknak észrevenni, így erről kaptunk pár gyengébb minőségű fotót. Innen is találtam egy videót (LINK). A helyszínről Ashley autójával távoztak.

      

Tegnap ismételten étteremben járt, a Studio City-ben található Firefly-t választotta. Ide is Ashley kísérte el, a fotósok pedig újból a távozásukat tudták megörökíteni. Selena egy kötött sállal próbálta arcát eltakarni.