Megnézem a sorozatot

Mivel sajnos az új PUMA kollekció óta megint nincs hír Selena-ról, az apróbb, vele kapcsolatos dolgokat szedegettem össze. Ez főleg a zenei munkásságával kapcsolatos. De mielőtt ezeket leírnám, először is a közösségi médiával kapcsolatos infót osztanám meg. Bár szeptember óta elhagyta ezeket az oldalait, és az utóbbi időben kevésbé is volt aktív, mégis bent maradt a Twitter “10 legbefolyásosabb női” listáján. Stabilan megtartotta magának a 6. helyet, a lista pedig eléggé megváltozott tavaly óta.

1. Taylor Swift – 83, 1 millió *új
2. Katy Perry – 107 millió (-1)
3. Kim Kardashian – 59 millió *új
4. Demi Lovato – 56,7 millió (+1)
5. Ellen Degeneres – 76,6 millió (-1)
6. Selena Gomez – 56,9 millió (=)
7. Shakira – 50,7 millió (-5)
8. Jennifer Lopez – 43,7 millió (-5)
9. Rihanna – 88,4 millió *új
10. Lady Gaga – 77,2 millió *új

Selena szólódalai is jól teljesítenek Youtube-on és az eladási listákon is. A 2017-es, visszatérő dala, a “Bad Liar” elérte Amerikában a 2 millió eladott példányszámot, ezzel dupla platinalemezzé vált. Ezzel szemben a “Back To You” még csak sima platinalemez, fele annyi értékesítéssel. Ám a napokban Brazíliában is elérte a platina minősítést, 40 000 eladott példánnyal.

Korábban már jelentkeztem egy “Selena Top 20 YouTube dala” listával, amin a számok napról napra folyamatosan nőnek. Az élen még mindig a “We Don’t Talk Anymore” áll, a maga 2 milliárdos nézettségével. Stabilan birtokolja a 3. helyet a “The Heart Wants What It Wants“. A videója nemrégiben érte el a 600 milliós megtekintést, azonban a “Taki Taki” sem áll messze, hogy elorozza tőle a dobogós helyezést. Valószínűleg hamarosan a 2. helyre kerülhet, hiszen már több, mint 580 milliós nézettségnél tart – igaz, most kicsit lelassított, de valószínűleg idén átlépi a 600 milliós megtekintést.

A végére egy rossz hírt hagytam: sajnos a nagy várakozás ellenére nem jelent meg november végén a “Mala” c. dal, egyelőre információnk sincs semmiről, ami ezzel kapcsolatos.