Megnézem a sorozatot

Korábban már említettem, hogy az októberben debütált “Taki Taki” c. dal megállíthatatlan. A sikere töretlen, miután megírtam a legutóbbi bejegyzésemet róla, át is lépte az 500 milliós nézettséget. Jelenleg 534-nél jár, és ez a szám csak nő és nő. A dal ismét felkerült egy listára, ahol a 3. helyet sikerült bezsebelnie, ugyanis 44 nap alatt érte el a bűvös 500 milliós nézettséget. Ezt csak Adele és Taylor Swift előzi meg. DJ Snake közönsége imádja a dalt, és egyedül ő az, aki elő is adja a koncertjein/fellépésein.

Spotify-n érdekes mód kevesebben hallgatták, itt a 300 milliós hallgatottságot érte el a napokban. Ez már csak azért is érdekes – beleértve a YouTube-os sikert – , mert nem tudják annyira promózni sem a dalt, hiszen élőben nem tudják előadni Selena nélkül, aki ugyebár a rosszulléte miatt pihenőn van. Rádiókba sem járnak, egyedül a közösségi médián keresztül tudja DJ Snake is reklámozni a dalt.

Ezeken az infókon kívül poszterek is megjelentek a Taki Taki-hoz (így két hónap elteltével). Természetesen készült külön is Selena-ról, illetve az összes előadó is szerepel együt.