Megnézem a sorozatot

Tavaly októberben, mikor Bieber és Gomez újra egymásra talált, sokan azt pletykálták, hogy miután Selenának műtéte volt és rájöttek, hogy bármelyik pillanatban végzetes következménye lehet a betegségének, újra megtalálták egymás társaságát egykori szerelmével, hiszen mi sem lehet annál fontosabb, mint hogy rájöjj, kit is szeretsz. Azonban fél év után ismét elváltak útjaik. Justin azóta eljegyezte egykori barátját, Hailey Baldwint, sőt elvileg már házasok.

Pár napja sokkolóan ért minket az a hír, mely szerint Selena ismét kórházban van. Ez azonban nem csak a rajongóit, hanem magát Justint is lesújtotta. Lencsevégre kapták, amint a kocsiban sír, felesége, Hailey pedig próbálja vigasztalni. Később Bieber a barátaira támaszkodik, elég szomorú, sírós arccal, majd otthona előtt, mezítláb és köntösben mászkál az utcán. A tegnapi napon pedig mosatlan hajjal ment kávézni párjával, a lesifotósok pedig Selről kérdezték, válasz azonban nem volt. Bár tény, mióta Bieber Baldwinnal van együtt, sokat sír, ha jól tudom a nagypapája betegeskedik, de mostanában nem láthattuk őt ennyire érzelmesnek, csak azóta, hogy kiderült, ex szerelme ismét kórházban van.

Selena elmondások alapján egyébként már jobban van, közeli családtagjai mellette állnak. Azonban, mint az kiderült, a fehérvérsejt száma eléggé alacsony és ez ingadozhat, így nem csoda, hogy kedvencünk érzelmi összeroppanást kapott, így újra depresszióba esett, hiszen minden pillanatban félhet a haláltól.