Megnézem a sorozatot

Ma reggel olyan hírekre keltem, hogy Selena ismét kórházban van.. a TMZ.com oldalán olvashatunk egy cikket (ami általában igaz), mely szerint az elmúlt két hétben kétszer is ápolták kórházban, a második alkalommal – egy forrás szerint – érzelmi összeomlás miatt kezelték. Elmondta a meg nem nevezett forrás azt is, hogy jelenleg mentális egészségügyi intézetben tartózkodik és kezelik. Többen is megerősítették, hogy a 26 éves énekesnő szeptember utolsó hetében az otthonában volt, Studio City-ben, mikor beütött az első vészhelyzet. Mások véleménye alapján csüggedt, érzelmes volt, az alacsony fehér vérsejtek száma pedig sokat számít a vese átültetés után. Elvileg egy családtag egyből odavezetett a házhoz.

Azt pletykálják, hogy napokkal később engedték ki, az első alkalom pedig múlthétvégén történt, hogy be kellett engedni az intézménybe, mert az alacsony fehér vérsejtszám megmaradt, ez pedig SelGo-t egy érzelmi hullámvasútra dobta fel, ami csak lefelé megy, tehát ismét depresszióba esett. Kedvencünk ragaszkodott ahhoz, hogy kiengedjék, de az orvosok nem engedték ki az intézményből. Azt mondták, hogy az énekesnőnek összeomlása és hisztérikus rohamai voltak. Az infúziót is megpróbálta kiszedni a karjából. Ezt mentális összeomlásnak nevezik.

Jelenleg egy északi parti pszichiátriai osztályon fekszik és dialektikus viselkedésterápiát kap. A terápiai különféle mentális zavarokat kezel. Korábban már kapott ilyen kezelést. Mielőtt elhagyta volna a közösségi médiát, egy Instagram élő adásban elmondta, hogy öt éven keresztül depresszióban szenvedett. Reméljük Sel minél előbbi gyógyulását!