Megnézem a sorozatot

Nemrégiben az amerikai Coach-al együtt bejelentette második saját kollekcióját, melynek munkálataiban ő is részt vett. Ehhez rendezték meg a “Coach x Selena Gomez” meet & greet-el egybekötött promótálós napját, ahol pár szerencsés találkozhatott is vele, élőben nézhették meg az általa tervezett termékeket is. A sok-sok fotón kívül interjúkat is készítettek vele, Selena pedig örömmel válaszolt is a kérdésekre.

Az elsőt az E!News készítette vele. A riporter megdicsérte az egész kollekcióját, mely remekül esett az énekesnőnek. Selena javaslatára személyesen mutatja meg neki az egészet. Először körbevezeti a táskáknál, ahol a nyuszi mintát is megmutatja neki. Állítása szerint ez a logó nagyon édesre sikerült. Ezután a rajta látható ruhát is megtalálja a fogason, és elmondja, hogy ezt azért tervezte, mert szereti a selymet, és ezt jó viselni magassarkúval, amitől a nők jobban érzik magukat, csakúgy, mint ő. A kedvence a kollekciójából a fekete bőrdzseki és a kisebb táskák. Ekkor a riporter arról faggatja, hogy miket is tart a táskájában, Bevallja, hogy rúzst, a telefonját, általában mindig van nála valamilyen apró édesség, a kulcsai, nyugtákat,stb… Arra is kitért, hogy kezdetben csak táskákat terveztek, de végül kibővítették a kollekciót.

A következőben már az új albumáról faggatják, itt saját elmondása szerint az utóbbi időben rengeteget volt a stúdióban, mivel közel van a házához. Igyekszik minél hamarabb kiadni valamit a rajongóinak. Büszke az új albumra, és izgalmasnak ígéri. Hamarosan érkezik! Rengeteg inspirációt nyújtanak neki a barátai, mindaz, amit 26 évesen elért és átélt, a tapasztalatait viszi bele dalaiba. Elismerte, hogy nagyban befolyásolták az érzelmei is. Az újságíró itt áttér a Bill Murray-vel közös filmjére, a “The Dead Don’t Die“-ra is, a színész szerinte egy őrült nagy legenda! Miközben együtt dolgoztak, nagyon ideges és izgatott is volt. Azon volt, hogy szakmailag is a toppon legyen mellette, és ne okozzon csalódást. Bill egy órát vele is töltött, hogy segítse ifjú kollégáját. A beszélgetésben kitértek az A21-es önkéntességére is. Ez azért is volt fontos a számára, mert így felhívta a figyelmet a szervezet munkásságára, értesültek róla az emberek. Szereti, amivel foglalkozik, de néha önzőnek érzi magát, és az ilyen jótékonysági tevékenységei segítik, hogy jobb emberré váljon.

Végezetül a riporter közli vele, hogy jelölték a People’s Choice Awards-on 3 kategóriában is a 13 okom volt c. sorozatot (az egyikben Katherine-t jelölték) és őt is 4 díjra, ezen teljesen meglepődik és feldobódik a hírtől! Nagyon jól esik neki, és már most izgatott, hogy sikerül-e díjra váltania ezeket.