Megnézem a sorozatot

Ma délelőtt már hoztam Nektek fotókat, mikor még 18.-án Selena megérkezett az ausztrál fővárosba, Sydneybe. Reggel még sajnos nem sok kép látott napvilágot, most azonban 28 darab fájlt töltöttem fel az érkezésről. Miss Gomez egyik legjobb barátnőjével, Courtney Barryvel érkezett meg, aki egyébként Bieber exével, Hailey Baldwinnal is szoros barátságot ápol, ezért sokan megkövezik őt és hamis barátnak tartják, csak mert a volt barátnővel és Selenával is jóban van.. totál hülyeség. Selena a képen nagyon boldognak tűnik, egész helyes ezzel a kis sapkával és ukulelével.. vajon játszhatott is rajta? Nézzétek meg a képeket a galériába!

   

Illetve a yachtról is kerültek ki újabb fényképek. Selena és barátai boldogan töltötték el a mai nap délutánját, sütkérezve és fürdéssel mulatták el az időt. Talán még túl közel is kerültek egymáshoz, belemászva egymás intim zónájába, legyen az fiúkkal és lányokkal. (ezek a képek egyelőre nincsenek fent a nagyobb külföldi Gomez oldalakon, csak instán láttam, bár párat sikerült megszereznem – 4. kép például) Justinnal való közös barátaikkal is jól elszórakozott, a fiúk ölelgették, “játszottak” egymással, sokan ezt Instagrammon már megcsalásnak nevezik.. Selena mindenesetre nem törődött a paparazzókkal, de próbálta magát takarni, vagyis a hasát. Ha jobban megnézzük a képeket (bár elég csak rájuk nézni), Selenának egy hüppedés van a hasában, illetve felül és alul kiáll. Még tavaly, egy interjú során elmondta, hogy ez a vese átültetés miatt keletkezett, ezért van a lábán a heg és a hátán is a foltok (lupusz). Bár Sel teste drasztikusan, gyorsan változik, hisz pár napja még vékonyabbnak tűnt, sőt… érthető, miért hord laza, lógós felsőket. 64 darab új fotót töltöttem fel erről az albumba.

   

Este SelGo rajongókkal fotózkodott, arca, szeme csillogott, láthatóan boldog, a képeken pedig egyszerűen gyönyörű! Valószínűleg vacsorázni ment a barátaival, szórakoztak ismét egy kicsit. Egyelőre két rajongók által készült fotót kaptunk! Selena fekete szettet viselt, piros rúzzsal, újonnan nyírt rövid haja pedig kiengedve.