Sajnos az elmúlt napokban sem jelent meg sok minden, ami a friss híreket jelenti. Még 8.-án késő este hoztam aznapról pár paparazzi képet, erről most 20 új képet kaptunk, fel is töltöttem őket a galériába:

   

SelGo a napokban Texasba utazott, valószínű családjával tölti a tavasz első napjait. Pár rajongói fotó került elő, ezeket pedig 9.-én és 10.-én készítették. Összesen öt rajongókkal készült képet töltöttem fel. Kedvencünk Forth Worthban tartózkodik, egy jóga órára is ellátogatott tegnap, források szerint.

DX4Jv8kW4AEDQ0A.jpg DX4SrnbXkAA6H0l.jpg DX9ssE_XkAAFXuP.jpg DX-p8pVW4AAimY7.jpg

Megjelent egy kép, amely lassan egy hónapja készült még Jamaican, az esküvőn (1. kép). Maxwells House (Z100 New York, WNCI & Nick Rádió) feltöltött három képet Selről, az egyikben pedig részletes leírást írt a barátságukról, amely így szól: “Az az erő, amely ebből a fiatal nőből jön, leírhatatlan. Az évek során barátokká váltunk, nem számít milyen titkok, személyi problémák, vagy konfliktusok vannak… ő harcol. Mindig mosolyog. Miután megnyílt a rajongóknak a vese műtétjéről és a lupusszal van kihívó félben, Selena ismét bebizonyította, hogy az állóképessége páratlan. Selena, barátom, ahogy már sokszor említettem, folyton inspirálsz.. az önzetlenséged meglepő.. a szíved arany.. Te vagy maga a kedvesség. Ne változz meg. #TBT”

DX635GcX4AAsoTl.jpg