Megnézem a sorozatot

Tegnap este, miután kitettem azt a pár képet Selenáról és Ashleyről, majd időzítettem későbbre egy bejegyzést (ez alatti), egyből megjelentek újabb fotók a tegnapi napról, sőt rengeteg képet kaptunk, közel 400 darab fotót töltöttem most fel, ugyanis február utolsó napja nagyon mozgalmas volt kedvencünk számára. Így most ezeket elhoztam Nektek, szóval nézzük is! Időrendi sorrendben összeszedtem a fotókat.
 
Mint írtam, 27.-én Selena egyik legjobb barátnőjével látogatott el egy mexikói étterembe. Erről 20 darab új fotó jelent meg:

   

Tegnap reggel kocsival érkezett meg a torna órájára, egyik barátnője, Raquelle Stevens hozta el. Erről egy szem fotót kaptunk.

    

A tegnapi napon pedig első útja a pilates órájára vezetett, ahova egy sportos öltözékben jelent meg, természetesen ezzel is Puma kampányát promóciózza. Kezében egy Starbucks kávét szürcsölgetve érkezett meg a reggeli órákban az aznapi fitneszezésre. Egy fekete színű, Bec & Bridge x Pared napszemüveget viselt, amit fehér pulóverrel, Puma legginsszel és cipővel párosított. Erről 93 darab fotó került fel a galériába! Nem maradhat videó nélkül, a paparazzók debütáltak egy videót is a képek mellé, ITT meg lehet nézni.

   

Később természetesen a pilates óra belső épületében is lekapták. Erről nem sok fotó jelent meg, mindössze 11 kép.

   

Természetesen a lesifotósok megvárták, míg végez az aznapi edzéssel, így lesben álltak a távozás lencsevégre kapása érdekében. Erről 139 darab képet tettek közzé. Selena itt már kiengedte a haját, kicsit piros volt az arca is, bár kissé morcosnak tűnt (valószínű, hogy a paparazzók miatt), de volt, hogy mosolygott. Az elhagyásról egy videót is kaptunk, amit IDE kattintva megtekinthettek!

   

Később a ‘Sweet Garden’ nevezetű reggelizőhelyre igyekezett, ahol a kiadós fitnesz óra után egy ugyanolyan kiadós reggelit fogyasztott el. A hely belső részében fotózták le, erről mindössze négy képet kaptunk.

   

A kajálda elhagyásáról 31 fotó látott napvilágot. Miss Gomez egy üveg vízzel a kezében távozott, majd sietett a kocsi felé. Persze erről is napvilágot látott két videó, mely IDE és IDE kattintva megtekinthető.

   

Később a Tocaya nevű, mexikói étterembe vezetett útja. Az énekes-színésznő ide is ugyanabba a sportfelszerelésbe érkezett, mint amiben reggel vett részt a pilates óráján. Egyedül érkezett, valószínű egyedül fogyasztotta el ebédjét is. 60 darab kép került fel a galériába. Erről is készült egy videó, amely mindössze 15 másodperces, ITT elérhető.

   

Később, este fele már átöltözött, egy elegánsabb, mégis egyszerű öltözéket öntött magára. Felvette ugyanazt a divat szemüveget, amit farmerral és fehér inggel párosított, amit fekete cipővel és kabáttal egészített ki. Újabb étterem felé vette az irányt, természetesen ez is mexikói, így nem más, mint az Ernie’s étterembe vezetett útja Los Angelesben. Ide már nem egyedül érkezett, ugyanis vele tartott barátnője, Erről 57 darab fotót töltöttem fel a képtárba.

   

A nap befejezéseként pedig a templomba ment, Beverly Hillsbe. A Saban Színházba rendezték meg az aznapi gyülekezetet. Justin Bieberrel együtt vettek részt az előadáson, de mégis külön ültek. Vajon a múltkori templomos botrány miatt? (Sokan úgy gondolták, hogy Jelena nem tiszteli az előadást/Istent, mert végig puszikat adtak egymásnak, ölelkeztek, stb..) Mindenesetre, erről egy kép jelent meg, amely az előadás közben készült. Egy rajongó készítette a fotót, melyet az Instagram sztorijába töltött fel.