Megnézem a sorozatot

Ha azt gondoltad, hogy vége van Demi Lovato és Selena Gomez barátságának, akkor lassíts.

“Demi és Selena szeretik egymást és mindig is szeretni fogják egymást,” mondja Lovato édesanyja, Dianna De La Garza a PEOPLE legújabb számában.

Az elmúlt évek során, több közlemény is azt írta, hogy az egykori 25 éves Disney sztárok már nem barátnők.

“Először is, azt mondanám, hogy nem kell elhinni mindent, amit a pletykalapok írnak,” tette hozzá az 55 éves De La Garza. “Olvastam már olyan dolgokat magamról, amikről tudtam, hogy nem igazak.”

Az új emlékiratában, a Falling with Wings-ben – ami exkluzívan a PEOPLE eheti számában várható – De La Garza beszél a lányának viharos berobbanásáról a köztudatba. Mielőtt Lovato betöltötte volna a 9. életévét, elment a Barney és barátai meghallgatására, ahol találkozott Gomezzel, és az anyukájával, Mandy Teefey-el. Az anya-lánya párosok hamar barátok lettek, együtt énekeltek a kocsiban, miközben elvitték és hazahozták a lányaikat a meghallgatásokról.

“Ő és Demi ugyanarra a meghallgatásra mentek el, mert egykorúak voltak, mindketten hispánok (spanyol ajkú lakosok az USA-ban -szerk.), mindkettejüknek sötét haja volt – szóval nagyon sok meghallgatásra jött el velünk. Együtt kezdték el! Sok jó közös pillanatunk van. Mindig is szeretni fogják egymást. Semmi sem állhat közéjük.”