Megnézem a sorozatot

Tegnap óta nem sok minden jelent meg, néhány képpel tudok szolgálni most Nektek. Habár kicsit későn, de megjelentek a 2017-es ausztráliai Elle Magazin szkenn fotói, ahol Sel néhány reklám erejéig kapott szerepet. Belekerült a tavalyi ‘Pantene’ és a ‘Coach’ kampánya is.

   

Szintén a 2017-es ‘Pantene’ kampányból kaptunk promóciós fotókat, többek között a ‘3 perces csoda balzsam’ is szerepel benne. Nem tudom, hogy próbáltátok-e már, de tényleg egy csoda! Nem is drága, mindössze 900 forintért kapható bármelyik üzletben, próbáljátok ki, nem fogtok csalódni!

   

De ha már Pantene, akkor a 2016-os évből is kerültek elő promóció fotók, főképp arról a hab állagú balzsamról, amely véleményem szerint kb semmire nem jó, jobban járunk a sima, folyékony állagú balzsammal, de még jobban a ‘3 perces csoda balzsam’-mal! Semmiképp ne hagyjátok ki!

   

Végül pedig, Hong Kongból kaptunk fotókat, a vadi új Puma termékekkel kapcsolatban. Egy rajongó fotózta őket az egyik boltban. 15 darab képet töltöttem fel erről a galériába!