Megnézem a sorozatot

Ismét néhány fotóval, köztük néhány információval tudok szolgálni Nektek így késő estére. Hoztam már fotókat a 24.-én, Studio Cityben megrendezett babaváró buliról, ahonnét ismét kikerült néhány fotó, valamint végre megtudtuk, hogy kinek is a babaváróján volt aznap! Ő pedig Nikkii Lee, fodrász, Sel kedvenc fodrász szalonjából, ami a Nine Zero One (West Hollywood). Újabb fotókat kaptunk az érkezésről, erről 26 új kép került fel a galériába:

   
Illetve Riawna Capri Instagram sztorijába is belekerült, egy közös fotó által.

   
Mint ahogy írtam, a babaváró után Selena éppen szerelme, Justin házához tartott. Erről is kaptunk a mai nap folyamán újabb paparazzo fotókat, így 15 újabb képet töltöttem fel róla.

   
A tegnap estéje is a lesifotósok szeme előtt zajlott, ugyanis este részt vett egy templomi gyülekezeten, Los Angelesben egyik legjobb barátnőjével. Courtney Barryvel. Mindössze 20 darab képet kaptunk a távozásról. Selena egy kissé fura öltözetben jelent meg (legalábbis számomra), a ruha adatai egyelőre még nincsenek fent a neten, de látszólag a kényelmes, lenge öltözék elnyerte Miss Gomez tetszését.

   
Nemrég megjelentek a márciusi Harper Bazaar magazin fotósorozat képei, melyek még tavaly decemberben készültek és ez volt Selena 2017-es, utolsó projektje. Most megkaptuk az újság HQ minőségű szkenn képeit:

   
De nem csak szkenn fotók kerültek elő, az eddig megjelent néhány kép újbóli, nagyobb méretű és jobb minőségű változata is felkerült a netre, illetve egy eddig nem látott képet is kaptunk.