Megnézem a sorozatot

Valamilyen csoda folytán jó lett a laptopom, bekapcsolt a sokadik próbálkozás után, így mostantól ismét tőlem is olvashattok friss híreket! Eve és Szandi* folyamatosan hozták az újabb és újabb paparazzi képeket, most is lesifotókat kaptunk még 21.-éről.
 
Aznap Selena Justinnal vett részt a szokásos templomi gyülekezeten, ahonnét egy “botrány” is kirobbant, hiszen Gomez és Bieber az előadás alatt csókolóztak, ölelgették egymást, ez sokaknál felháborodást váltott ki és azt vallják, hogy nem tisztelik Istent, az előadást, maradtak volna inkább otthon. A templomba érkezést és távozást Eve már elhozta, később azonban Los Angeles utcáin tűnt fel kedvencünk. Eltakarta magát, láthatóan nem volt jó kedve, hogy megint megtámadták őt a fotósok.

   

Ezután egyik legjobb barátnőjével, Ashley Cookkal tért be a Vons Szupermarketbe, ahol már sokkal felszabadultabb volt, gyönyörű mosolyát is megcsodálhattuk. Erről sajnos mindössze három darab kép került ki.

   

Ezután sem szálltak le róla a fotósok, persze az üzlet elhagyásánál is képeket készítettek. Azonban SelGo nem takargatta magát, mosolygott, vélhetően Justin nagyon jó kezekben tartja, a boldogság a legfontosabb számára és most már jól bánik Selenaval, ez meg is látszódik rajta/rajtuk. Ezután Ashley és Selena külön kocsival távoztak.