Megnézem a sorozatot

Néhány újabb fotóval ismét tudok szolgálni, amelyek az elmúlt napokban készültek. Habár Eve nem hozta el, de az első közös Jelena fotót Justin Bieber édesapjának esküvőjéről Lexie Rolih posztolta az Instagram nevezetű közösségi oldalra. Egy fotó készült róla, de fotóbombaként megjelent Jelena a háttérben. (1. kép) Ezután kijött még egy kép, amely sajnos nem igazán jó minőségű. (2. kép) Később a szertartás szék soraiból is kaptunk egy fotót, amin feltűnik kedvencünk. (3. kép) Valamint Justin unokatestvéreivel is pózolt Selena (4. kép) Ez a fotó jelent meg legelőször Selenaról az esküvőről.

   

Nemrég leptek meg minket egy információval, mely szerint Selena és Marshmallow közös daláról, a ‘Wolves’-ról vannak remix kisalbumok, amelyek a mai nap, azaz pénteken debütáltak. A Spotify-on már meg is található a hat darab kislemez, mindegyik 1-1 remix dallal. Lementettem őket, a képernyőfotókat pedig feltöltöttem a galériánkba. Természetesen iTunes-on is elérhetőek, EZEN a linken. Nektek melyik a kedvencetek?

   

Mindegyik kislemez különféle borítót kapott, de ezek csak színben változtak. Az eredeti, 2017-es ‘Wolves’ album borítót megkapták, zöld, kék, lila, rózsaszín, narancs és citrom sárga színben. A nagyméretű fotók már fent vannak a neten, így megtekinthetitek őket a képtárban.