Az októberi ‘Allure Magazin’ címlapján!
Get Glam with Selena Gomez
Apró hírek összefoglalva

Tegnap is lencsevégre kapták a fotósok Miss Gomez-t Los Angelesben. Először asszisztensével, Theresa Mingus-szal sétálgatott, kezében egy itallal.

   

Később betért egy étterembe is, ahonnét ugyan három fotó került elő, de láthatólag Sel nem örült a paparazziknak. A képek alapján kivehető, hogy mexikói étterembe térhetett be és mintha wasabi és krumpli lenne a táljában.

   

Utána ismét Los Angeles utcáin sétálgatott, bár mintha kissé letört lenne. Ha a képeket jobban megfigyeljük, akkor észrevehetjük, hogy egy Selena Quintanilla pólót visel, annó még róla nevezték el a szülei. Ha már a ruhadaraboknál tartunk, akkor felröppentek olyan pletykák, hogy a farmerkabát Justin Bieber-é, bár ez nem 100%, az viszont igen, hogy a dísz szemüveg az övé! 45 új fotót nézhettek meg erről.

   

Később ismét a nagyvárosban kapták le, haja ki volt engedve és ismét egy italt szürcsölgetett. Ekkor már felszabadultabb volt, mosolygott, de a testőre továbbra is kísérgette őt. Erről is 45 darab képet nézhettek meg a galériánkban!

  

Később pedig Justin Bieberrel csókolóztak az utcán, erről egy videót is kaptunk, ami ITT megtekinthető. Képek sajnos egyelőre nincsenek, de ami késik az nem múlik!