A magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a selenagomez.hu weboldalon, mely egy rajongói oldal a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindig megtalálod a legújabb híreket, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és kép-, és videógaléria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről SelGo-val kapcsolatban! Várunk szeretettel: SG.HU csapata

A ‘Cruella De Vil’ című száma jelent meg először, mint első videó klip. 2008 február 14.-én, Valentin-napon publikálták, bár az ünnephez nem volt köze. Cruella De Vil, mint Szörnyella De Frász jelenik meg a klipben. A ‘101 kiskutya’ filmzenéje lett és a Disney Channel-ön debütált. A Walt Disney Records adta ki és így a ‘Disneymania 6’ albumra került fel.

A ‘Fly To Your Heart’ című klip szintén 2008-ban látta meg a napvilágot, pontosabban október 12.-én. A Walt Disney Records által került kiadásra, így a ‘Csingiling’ albumra került fel. Nem is csoda, hiszen ahhoz a meséhez rögzítették a dalt, kedvencünk is hercegnőként szerepel a videóban. Michella Tumes írta a zenéhez a dalszöveget.

A ‘One And The Same’ 2009 június 9.-én került ki. Szintén a Walt Disney Records által, a ‘Hercegnő Védelmi Program’ albumra. A dalban gyerekkori legjobb barátnőjével, Demi Lovato-val énekel. A közös filmjüknek az egyik betétdala.

Saját sorozatához, a ‘Varázslók a Waverly Placeből’-hez készítették a ‘Magic’ című slágert, amely 2009 augusztus 4.-én debütált, szintén a Walt Disney Records által. A dalt eredetileg a skót Pilot zenekar adta volna elő.

A ‘Falling Down’ című szám volt az első, amelyből klip készült az első saját lemezéről. 2009 augusztus 28.-án adták ki, a Hollywood Records által. A ‘Kiss & Tell’ című albumán foglal helyet. A dal az első kislemez Selena Gomez & The Scene debütáló albumáról. A Disney Channel-en volt a premierje. A kritikusok és a rajongók is jól fogadták, a Billboard listáján a 92. helyen jelent meg.

A ‘Tell Me Something I Don’t Know’ szintén 2009-ben jelent meg, pontosítva november 30.-án. Felkerült a ‘Kiss & Tell’ és az ‘Another Cinderella Story’ albumra is. A kiadó most a Razor & Tie volt. A dal a “Hamupipőke történet” c. film egyik dala. A Billboard 100-as listáján az 58. helyen debütált. 1,1 millió példányban értékesítették. A klip története egyezik a filmével.

A ‘Naturally’ című szám szintén a ‘Kiss & Tell’ albumon foglal helyet. 2009 december 11.-én adták ki a videó klipet a Hollywood Records által. A klip már 2 VEVO elismerést is kapott! A Billboard 100-as listáján a 29. helyig sikerült feltornáznia magát.

A ‘Round And Round’ című dal második lemezéről van, amely a ‘A Year Without Rain’ nevet viseli és a Hollywood Records által lett kiadva. A klip 2010 június 21.-én került fel a YouTube-ra. Ez az első kislemez a 2. albumukról. A klipet magyarországi tartózkodásának ideje alatt forgatták Budapesten. A város számos nevezetessége látható is benne.

Az album címéről kapott szám, a ‘A Year Without Rain’ 2010 augusztus 27.-én jelent meg a Hollywood Records által. Állítása szerint ez a kedvence is róla, hiszen ha meghallja nagyon jól érzi magát tőle.

Selena és a zenekar 3. közös albumának (When The Sun Goes Down) első kislemeze. Priscilla Renea írta Emanuel Kiriakou-val együtt. A videót Los Angelesben forgatták 2011 február 12 és 13 között. Ez a Selenatorok himnusza. A megjelenése 2011 március 11.-én volt, a Hollywood Records kiadásával.

Antonina Armato és Tim James írta a dalt Selena-nak és csapatának. Több zenei listán is a legjobb 10-ben nyitott. Ez a When The Sun Goes Down 2. kislemeze. A ‘Love You Like A Love Song’ 2011 június 23.-án jelent meg.

Leah Haywood, Daniel James és Tony Nilson írta a 3. kislemezt. A kritikusok remekül fogadták, és a dallistákon is jól szerepelt. A ‘Hit The Lights’ 2011 november 16.-án debütált. Két klip is készült hozzá. A ‘When The Sun Goes Down’ című album egyik slágere.

Jó egy évnyi szünet után Selena visszatért, immáron szóló előadóként. Saját bevallása szerint remekül érezte magát a videó forgatásakor, hiszen imád táncolni. Első szóló albumáról, a ‘Stars Dance’-ről megjelent ‘Come And Get It’ 2013 május 7.-én látott napvilágot, szintén a Hollywood Records által.

Kissé másabb stílusú, mint a Stars Dance album első kislemeze, pörgős, bulis dalra sikeredett. A kritikusok is jól fogadták. A ‘Slow Down’ 2013 július 19.-én került ki.

21. születésnapja alkalmából osztotta meg ezt a videót, melyben egy óriási partit csapnak. Emellett azonban korábbi videóinak bevágásait is láthatjuk. 2013 július 22.-én debütálta, ekkor lett nagykorú kedvencünk. A ‘Birthday’ című sláger a ‘Stars Dance’ albumon foglal helyet.

A For You c. válogatás album egyetlen új dala. Egyszer adta elő élőben, és soha többet nem is fogja. A dal Justin Bieber-ről és a szakításukról szól. A ‘The Heart Wnats What It Wants’ című szám 2014 november 6.-án került ki. Selena elmondása alapján már régóta várt erre, hogy ezt megoszthassa.

A Revival album első kislemeze, mely három millió példányban kelt el a kiadás elején. Bár sokan támadták Selena-t a döntés miatt, hiszen a rajongók inkább a Same Old Love-t filmesítették volna meg, mégis az album legsikeresebb kislemeze lett. Az első lemez és klip is az Interscope által valósult meg. 2015 június 26.-án láthattuk a klipet és egy másfajta stílust is kapott a zene a klipben, mint ami a lemezen rajta van.

A várva-várt dal második kislemezként jött ki. Charli XCX írta Selena-nak, akinek megtetszett, és fel is került a Revival albumra. A ‘Same Old Love’ 2015 szeptember 22.-én került ki.

A Revival harmadik kislemeze lett ‘Hands To Myself’ című dal. Selena a videóban egy modell rajongóját alakítja, aki azt képzeli, hogy járnak, így betört a fiú lakására is. Karácsony előtt, 2015 december 21.-én kaptuk meg.

Fél évnyi várakozás után kiadta a Revival 4. kislemezét is, amihez egyszerű, fekete-fehér videót forgattak, azonban amit képvisel, igenis jelentős! A slágerlistákon is remek helyeken nyitott vele Selena. 2016 június 6.-án kaptuk meg.

Egy évnyi szünet után új dallal jelentkezett Selena, amihez egy visual videó után a rendes klipjét is kiadta. 2017 június 14.-én kaptuk meg a ‘Bad Liar’-t, amely ekkor még kislemezként került ki, de a ‘Rare’ című albumon (2020) kapott helyet!

A második “meglepetés-videó”, melyet még a Bad Liar végén harangozott be. A dalnak a rapper, Gucci Mane is közreműködött. A klipet Petra Collins rendezte. Az Interscope Records által kiadott ‘Fetish’ című klip 2017 július 26.-án került ki. Ehhez egy dalszöveges videót is publikáltak, ahol SelGo száját láthatjuk, amint énekel. Szintén ekkor, mint kislemez, megjelent de ez is a ‘Rare’ (2020) albumon foglal helyet.

A DJ, Marshmello-val közös dalukat, a ‘Wolves’-t már nagyon várták a rajongók. Több visual videó is készült hozzá, ám a végleges novemberben debütált, pontosabban 2017 november 17.-én. Ez is a ‘Rare’ albumra került fel.

A ‘Back To You’ a 13 okom volt c. sorozat egyik dala. A “Rare” nevű albumra is felkerült! 2018 június 5.-én jelent meg.

DJ Snake maga sem gondolta volna, hogy a ‘Taki Taki’ ímű. dal világszerte ekkora siker lesz! Bár a közreműködők sem voltak akárkik: Selena Gomez, Cardi B és Ozuna. 2018 október 9.-én debütált, egyszer elő is adták élőben!

Selena a 2019-es évet egy közös dallal indította Benny Blanco-val, akivel korábban is dolgozott már együtt. Az ‘I Can’t Get Enough’ jól teljesített a listákon! Pontosan március 12.-én jelent meg.

A ‘Lose You To Love Me’ az első #1 Billboard dala! A videó klipet a iPhone 11-esekkel vették fel, a végeredmény pedig tökéletes. A dallal lezártnak tekinti Justin Bieberrel való bonyolult kapcsolatát. Ez volt a legelső szám, illetve klip, amely megjelent a ‘Rare’ albumról. 2019 október 23.-án kaptuk meg.

Amíg a ‘Lose You To Love Me’ a szakítás utáni időszakot ábrázolja, addig a ‘Look At Her Now’ az ezen történő túllendülést, feltámadást jelenti. A klipet másnap, a ‘LYTLM’ megjelenése után kaptuk meg. Szintén a ‘Rare’ album egyik kislemeze.

A harmadik videó klip a ‘Rare’ c. albumról pont az, amely a legújabb lemez nevét viseli. Csodás helyen forgatták le a videót, amelyhez egy kis kevés számítógépes effektet adtak hozzá. A klip különlegessége az, hogy az összes eddigi munkásságát bele csempészte a klipbe, így a WOWP-tól elkezdve a ‘Love You Like a Love Song’-ig mindent láthatunk. 2020 január 10.-én töltötte fel a YouTube-ra.