A legnagyobb magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Dorina.

Selena első tetoválása egy hangjegy volt, amit 2012 február 22.-én csináltatott Louie Gomez-zel, az Under The Gun tetováló szalonban, Hollywood-ban. Az első tetkó nem sokkal azután jött, hogy bejelentette, szünetet tart a zenélésben. Az E! Online-nak ezt nyilatkozta a tetoválásról:

“Egy énekesnő után lettem elnevezve, akit Selena Quintanilla-Pérez hívnak és a zene nyilvánvalóan nagy hatással van rám. Illetve vannak édesanyámmal is közös zenei dolgunk, nagyon sokat jelent nekem.”

  

Második tetoválása nem sokkal az első után készült, amely egy római szám a nyakán. A szám a 96-os, vagyis 1976, ami édesanyja születési éve. A Bang Bang szalonban csináltatta 2012 szeptember 29.-én. A tetoválásról a művész számolt be:

“A tetoválás egy emlék az egyik családtaggal szemben, aki nagyon sokat jelent neki. Selena nagyon ideges volt amiatt, hogy fájdalmas lesz, szóval végig fogta a legjobb barátnője kezét.”

  

A harmadik tetoválása 2013 október 28.-án látott napvilágot, amely a ‘God who strengthens me’, avagy ‘Isten, aki erősít engem’. A jobb comjának oldalára készült és az egyik rádiós műsorban nyilatkozott róla:

“A Biblia: A Filippibeliekhez 4:13 részéből való. Jelentése az, hogy amíg Isten erősít engem, addig bármit megtudok tenni. Ez a tetoválás már egy éve meg van, de csak most fedtem fel igazán, akkor eddig elég jól eltakartam.”

  

2014 júniusában megszerezte újabb tetoválását szintén a new york-i Bang Bang szalonban. Egy arab írást láthatunk a hátának jobb részén. Angolul ‘Love Yourself First’, vagyis ‘Először Magadat Szeresd’.

“Selena már úgy hozta ide, ahogyan le szeretné íratni. A tetkó körülbelül 4 cm, nem tartott sokáig, 35-40 perc volt az elkészítése. A leghosszabb ideig az tartott, mire kiválasztottuk, hogy hová tegyük, végül megtaláltuk a tökéletes pontot.”

  

2015 júniusában ismét tintát ütöttek a bőrébe, mégpedig a füle mögé a ‘g’ betűt. Testvére, Gracie 2013-ban született, sokan arra tippeltek, hogy az ő nevének a kezdőbetűje. Hailey Baldwinnak és Ashley Benson-nak is van egy ugyanilyen tetoválása. Az a G betű Georgia Veach-ra utal, aki egy ritka és gyógyíthatatlan agyi betegségben szenved. Később Selena megerősítette tetoválásának jelentését: G egyenlő Gracie-vel!

  

2015 szeptemberében tűnt fel egy újabb tetkó mindenkinek, ami az ‘x31’. Ez egyik legjobb barátnőjével, Ashley Coook-kal a találkozási időpontjuk. Október 31.-ét jelent. További információnk sajnos nincs róla.

  

2016 áprilisában a jobb lábfejére tetováltatta a ‘sunshine’, avagy ‘napfény’ szót. A nagymamája hívta mindig így.

  

2017-ben újabb tetkót szerzett, mégpedig sorozata, a ’13 okom volt’ miatt. Ráadásul két szereplőjével csináltatta meg, Tommy Dorfmann-nal és Alisha Boe-val. A pontos vessző szimbólum annak a jele, hogy valaki öngyilkos akart lenni, de mégsem tette meg, így nem pontot tett az életének a végére, hanem vesszőt. Így kapcsolódik hozzá a ; jel. A tetoválást áprilisban csinálták, mindegyikük posztolt róla Instagrammon, akár sztorit vagy éppen bejegyzést. Selena-val összefutott a két sorozatszínész a városban, betértek egy tetoválószalonba és megcsináltatták. Később a sorozat Justinja, Brandon Flynn csatlakozott hozzájuk, pár nappal rá csináltatta meg a saját ; tetoválását.