39052623_294870561096594_3822322839613079552_n.jpg
38984979_518221751953790_8193311039572410368_n.jpg
38904805_1781786605230705_5622918634998333440_n.jpg
38939006_239481786759569_6864884827514994688_n.jpg
image2~6.jpg
     Megjelent a ‘Stained’ a ...    Azt hiszed ismered Selena Gomezt?    Újabb Coach kollekció  
 Keresés
 Selena Gomez

Selena Marie Gomez 1992 július 22.-én született Texas-ban (Grand Prairie). 2007-ben futott be, a ‘Varázslók a Waverly helyből’ című sorozatával, ahol Alex Russo szerepét játszotta. Énekesi karrierje is megkezdődött, jelenleg vadi új lemezén végzi az utolsó simításokat, az anyag idén érkezik. Több partnersége is van most Miss Gomez-nek, például a Coach, Puma, vagy a Pantene.

 Partnerek

    
 
  
  
  
  

5 szabad hely Csak magyar rajongói oldalakkal cserélünk! Jelentkezz a chatben!

 Chat
Kérlek kulturáltan beszélgess! Három szerkesztő van Eve,Dorina és Laura! Cserekérés itt lehetséges!
 Munkálatai

A ‘Coach’ céghez Selena is csatlakozott, nemrég saját táskáit dobta piacra, melyek különböző színekben érhetőek el. A ‘Coach’ lány a 2018-as évet ezzel a kampányával kezdte, ugyanis piacra dobták legújabb kollekciójukat, köztük a legújabb “Selena darabot”, aminek neve ‘Charlie’. Az idei őszi kollekció munkálatai már megkezdődtek, a táskák mellett ruhákat is kiadnak.

2017-ben a világhírű márka, a Puma arca lett. Nemcsak a plakátokon reklámozza termékeiket, hanem a való életben is elkezdte őket hordani. Selena elmondása szerint nagyon izgalmas dolog velük dolgozni. A legújabb Puma termékek a híres márka hivatalos weblapján megvásárolhatóak. Több kampányukban is szerepelt már, mint az En Pointe, Ignite Flash és a Phenom, utóbbinál saját tervezésű cipőt és hozzáillő zoknit is kiadtak. Legutóbbi közös kampányuk a DeFy volt.

2015 óta a ‘Pantene’ cég reklámarca. Jelenleg inkább a médiában teszik közzé, mint a nyomtatott sajtókban. A legújabb ‘Pantene’ termékek már kaphatóak a boltok polcain. Magyarországon is elérhetőek, szinte a legújabb kiadások, sőt a reklámok között Selena is megfigyelhető, mint a hajápoló cég nagykövete. Nemrég a Rossmann és DM üzletekben volt óriás plakátokon és mini szórólapokon.

2016-ban a legújabb Woody Allen filmben vállalt szerepet, Timothée Chalamet oldalán. A film bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen, sajnos a rendező által körülvett botrány miatt nem biztos, hogy megjelenik. A film a ‘Rainy Day In New York’, avagy ‘Esős Nap New Yorkban’ címet kapta.

Miután 2015-ben kiadta a ‘Revival’-t, máris bele kezdett az új stúdióalbumának munkálataiba. Találgatások szerint az új korong neve SG2 lesz, amely 2018-ban végre a boltok polcaira kerül. Néhány számot ugyan már hallhattunk róla, ilyen a ‘Feel Me’, ‘Stained’ (nem lesz rajta az albumon végül, mivel kiszivárgott), ‘Wolves’, ‘Fetish’ és ‘Bad Liar’. Az album már készen van – Selena elmondása szerint -, de még nem áll készen megosztani a világgal, viszont ha minden igaz, akkor 2018-ban végre megérkezik! Az első rögzített dal a “Back To You” címet kapta, ami a 13 okom volt dallistáján is szerepel.

Május 18-án folytatódott a “13 okom volt” c. sorozat! Hannah Baker története nem ért még véget, betekintést kaptunk, hogy a kazetták nyilvánosságra kerülése után mi történik a többiekkel. Ez az évad is jól teljesített, így rögtön be is rendelték a 3. szezont is!

2018-ban visszatér a Hotel Transylvania! Érkezik a 3. rész, melyben Drakuláék hajóútra indulnak. A kikapcsolódásukat hamar beárnyékolja a tény, hogy a családján kívül megjelenik Farkas, Frankenstein és a Láthatatlan Ember is. Az igazi bajt azonban nem ők, hanem Ericka, a hajó titokzatos kapitányának lánya jelenti, akibe Drakula teljesen belehabarodik. A lány nem más, mint Van Helsing unokája, aki a híres vámpírvadász volt.

2019-ben érkezik a Doctor Dolittle újabb változata, ami a ‘The Voyage Of Doctor Dolittle” címet kapta. Selena Betsy-t, a zsiráfot szólaltatja majd meg. Mellette olyan híres színészek dolgoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Holland és Emma Thompson.

 Legfrissebb videó

 Selena a TV-ben

Versenyfutás az idővel (Menekülés) RTL Klub 

  • Augusztus 10. 21:35
 Facebook oldal

Az oldal FaceBook-kal is rendelkezik, így ott is értesülhetsz a legújabb hírekről, sőt, meg is oszthatod őket! Lájkold és kövesd ott is a selenagomez.hu-t!

 Oldal információk
  • Admin: Eve & Dorina & Laura
  • Nyitás: 2011.
  • Újra nyitás: 2018.01.11. (Flaunt)
  • Design: #3.
  • Készítette: Ana
  • Tárhely: Flaunt

Az oldal még 2011-ben nyitotta kapuit, azonban teljes megújuláson esett át 2018 év elején. A jelenlegi szerkesztők Eve, Dorina és Laura. A lap nem áll semmilyen kapcsolatban Selena Gomez-zel, ez csak egy rajongói oldal, amit rajongó készít szintén rajongóknak. Rengeteget dolgozunk a lapon, így ha elvinnél valamit, arra kérünk, hogy tüntesd fel a forrást! Ha elszeretnél érni, akkor hozzászólásban, vagy a szerkesztoseg@selenagomez.hu e-mail címen megtehetitek.

  2018/01/15
Tetoválások
Published by: |   Tetoválások bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva      Read MORE      Filed Under:
 

Selena első tetoválása egy hangjegy volt, amit 2012 február 22.-én csináltatott Louie Gomez-zel, az Under The Gun tetováló szalonban, Hollywood-ban. Az első tetkó nem sokkal azután jött, hogy bejelentette, szünetet tart a zenélésben. Az E! Online-nak ezt nyilatkozta a tetoválásról:

“Egy énekesnő után lettem elnevezve, akit Selena Quintanilla-Pérez hívnak és a zene nyilvánvalóan nagy hatással van rám. Illetve vannak édesanyámmal is közös zenei dolgunk, nagyon sokat jelent nekem.”

  

Második tetoválása nem sokkal az első után készült, amely egy római szám a nyakán. A szám a 96-os, vagyis 1976, ami édesanyja születési éve. A Bang Bang szalonban csináltatta 2012 szeptember 29.-én. A tetoválásról a művész számolt be:

“A tetoválás egy emlék az egyik családtaggal szemben, aki nagyon sokat jelent neki. Selena nagyon ideges volt amiatt, hogy fájdalmas lesz, szóval végig fogta a legjobb barátnője kezét.”

  

A harmadik tetoválása 2013 október 28.-án látott napvilágot, amely a ‘God who strengthens me’, avagy ‘Isten, aki erősít engem’. A jobb comjának oldalára készült és az egyik rádiós műsorban nyilatkozott róla:

“A Biblia: A Filippibeliekhez 4:13 részéből való. Jelentése az, hogy amíg Isten erősít engem, addig bármit megtudok tenni. Ez a tetoválás már egy éve meg van, de csak most fedtem fel igazán, akkor eddig elég jól eltakartam.”

  

2014 júniusában megszerezte újabb tetoválását szintén a new york-i Bang Bang szalonban. Egy arab írást láthatunk a hátának jobb részén. Angolul ‘Love Yourself First’, vagyis ‘Először Magadat Szeresd’.

“Selena már úgy hozta ide, ahogyan le szeretné íratni. A tetkó körülbelül 4 cm, nem tartott sokáig, 35-40 perc volt az elkészítése. A leghosszabb ideig az tartott, mire kiválasztottuk, hogy hová tegyük, végül megtaláltuk a tökéletes pontot.”

  

2015 júniusában ismét tintát ütöttek a bőrébe, mégpedig a füle mögé a ‘g’ betűt. Testvére, Gracie 2013-ban született, sokan arra tippeltek, hogy az ő nevének a kezdőbetűje. Hailey Baldwinnak és Ashley Benson-nak is van egy ugyanilyen tetoválása. Az a G betű Georgia Veach-ra utal, aki egy ritka és gyógyíthatatlan agyi betegségben szenved. Később Selena megerősítette tetoválásának jelentését: G egyenlő Gracie-vel!

  

2015 szeptemberében tűnt fel egy újabb tetkó mindenkinek, ami az ‘x31’. Ez egyik legjobb barátnőjével, Ashley Coook-kal a találkozási időpontjuk. Október 31.-ét jelent. További információnk sajnos nincs róla.

  

2016 áprilisában a jobb lábfejére tetováltatta a ‘sunshine’, avagy ‘napfény’ szót. A nagymamája hívta mindig így.

  

2017-ben újabb tetkót szerzett, mégpedig sorozata, a ’13 okom volt’ miatt. Ráadásul két szereplőjével csináltatta meg, Tommy Dorfmann-nal és Alisha Boe-val. A pontos vessző szimbólum annak a jele, hogy valaki öngyilkos akart lenni, de mégsem tette meg, így nem pontot tett az életének a végére, hanem vesszőt. Így kapcsolódik hozzá a ; jel. A tetoválást áprilisban csinálták, mindegyikük posztolt róla Instagrammon, akár sztorit vagy éppen bejegyzést. Selena-val összefutott a két sorozatszínész a városban, betértek egy tetoválószalonba és megcsináltatták. Később a sorozat Justinja, Brandon Flynn csatlakozott hozzájuk, pár nappal rá csináltatta meg a saját ; tetoválását.