Az egyetlen magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország egyetlen rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindennap többszörös frissítést találsz, nembeszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel mindennap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Laura és Eve.

Selena az egyik 2017-es interjúja során elmondta, hogy rendezett egy “házavató partit” az új házában, azonban a szomszédok feljelentették őt. Erről készült egy összefoglalt, animációval közrejátszott videó, melyben SelGo elmeséli a történetet. Vicces jelenetek is megfigyelhetőek az egy perces videóban, ugyanis mikor a szomszédokat ábrázoljak, a táblákon olyan feliratok láthatóak, mint az, hogy “Selena egy rossz hazug (Bad Liar)”, vagy éppen a “Selena egész hétvégén (Weeknd – ex barátja) partizik”.

“Néhány évvel ezelőtt vettem egy házat, az első házamat. És igazából ez nem egy parti féleség volt, de ott volt néhány ember. Élő zene ment, majd a rendőrök bekopogtattak, mert a szomszédok eléggé boldogtalanok voltak amiatt, hogy mellettem laktak. A rendőr bejött, gondolták, hogy egy házibuli zajlik, de “igazából” ez egy biblia óra volt.. Nem tudta, hogy mérges legyen rám emiatt, vagy éppen köszönetet mondjon. Ez nagyon furcsa volt, nagyon kínős, behívtam a férfit, de nemet mondott, de megkértek, hogy legyünk kicsit halkabbak, szóval ez a történetem.”