A magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a selenagomez.hu weboldalon, mely egy rajongói oldal a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindig megtalálod a legújabb híreket, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és kép-, és videógaléria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről SelGo-val kapcsolatban! Várunk szeretettel: SG.HU csapata

2020 januárjában kedvencünk elénk tárta a bűnös élvezeteit. Ezek közé tartozik az is, hogy a kedvenc késő esti nasija nem más, mint a popcorn a csemegeuborka levével. Érdekesen hangzik, igaz? A videóban 00:36-tól látható ez a rész. A következőt nyilatkozta erről:

“Készítek egy kis popcornt, bele teszem egy szép tálba. Adok hozzá vajat, cukrot, sót.. nem cukrot.. fúj. Van egy kisebb tálam, amiben csemegeuborka leve van. Szóval miközben nézek valamit a TV-n, akkor fogom a popcornt és bele mártogatom a lébe. Ha jól csinálod, akkor nem ázik el az egész, hanem csak félig, a másik fele pedig ropogós marad. Imádom! Az emberek azt gondolhatják, hogy milyen furcsa, hogy imádom az uborkát, de ha Texasból származol, akkor ez.. ez egy alap dolog.”