39052623_294870561096594_3822322839613079552_n.jpg
38984979_518221751953790_8193311039572410368_n.jpg
38904805_1781786605230705_5622918634998333440_n.jpg
38939006_239481786759569_6864884827514994688_n.jpg
image2~6.jpg
     Megjelent a ‘Stained’ a ...    Azt hiszed ismered Selena Gomezt?    Újabb Coach kollekció  
 Keresés
 Selena Gomez

Selena Marie Gomez 1992 július 22.-én született Texas-ban (Grand Prairie). 2007-ben futott be, a ‘Varázslók a Waverly helyből’ című sorozatával, ahol Alex Russo szerepét játszotta. Énekesi karrierje is megkezdődött, jelenleg vadi új lemezén végzi az utolsó simításokat, az anyag idén érkezik. Több partnersége is van most Miss Gomez-nek, például a Coach, Puma, vagy a Pantene.

 Partnerek

    
 
  
  
  
  

5 szabad hely Csak magyar rajongói oldalakkal cserélünk! Jelentkezz a chatben!

 Chat
Kérlek kulturáltan beszélgess! Három szerkesztő van Eve,Dorina és Laura! Cserekérés itt lehetséges!
 Munkálatai

A ‘Coach’ céghez Selena is csatlakozott, nemrég saját táskáit dobta piacra, melyek különböző színekben érhetőek el. A ‘Coach’ lány a 2018-as évet ezzel a kampányával kezdte, ugyanis piacra dobták legújabb kollekciójukat, köztük a legújabb “Selena darabot”, aminek neve ‘Charlie’. Az idei őszi kollekció munkálatai már megkezdődtek, a táskák mellett ruhákat is kiadnak.

2017-ben a világhírű márka, a Puma arca lett. Nemcsak a plakátokon reklámozza termékeiket, hanem a való életben is elkezdte őket hordani. Selena elmondása szerint nagyon izgalmas dolog velük dolgozni. A legújabb Puma termékek a híres márka hivatalos weblapján megvásárolhatóak. Több kampányukban is szerepelt már, mint az En Pointe, Ignite Flash és a Phenom, utóbbinál saját tervezésű cipőt és hozzáillő zoknit is kiadtak. Legutóbbi közös kampányuk a DeFy volt.

2015 óta a ‘Pantene’ cég reklámarca. Jelenleg inkább a médiában teszik közzé, mint a nyomtatott sajtókban. A legújabb ‘Pantene’ termékek már kaphatóak a boltok polcain. Magyarországon is elérhetőek, szinte a legújabb kiadások, sőt a reklámok között Selena is megfigyelhető, mint a hajápoló cég nagykövete. Nemrég a Rossmann és DM üzletekben volt óriás plakátokon és mini szórólapokon.

2016-ban a legújabb Woody Allen filmben vállalt szerepet, Timothée Chalamet oldalán. A film bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen, sajnos a rendező által körülvett botrány miatt nem biztos, hogy megjelenik. A film a ‘Rainy Day In New York’, avagy ‘Esős Nap New Yorkban’ címet kapta.

Miután 2015-ben kiadta a ‘Revival’-t, máris bele kezdett az új stúdióalbumának munkálataiba. Találgatások szerint az új korong neve SG2 lesz, amely 2018-ban végre a boltok polcaira kerül. Néhány számot ugyan már hallhattunk róla, ilyen a ‘Feel Me’, ‘Stained’ (nem lesz rajta az albumon végül, mivel kiszivárgott), ‘Wolves’, ‘Fetish’ és ‘Bad Liar’. Az album már készen van – Selena elmondása szerint -, de még nem áll készen megosztani a világgal, viszont ha minden igaz, akkor 2018-ban végre megérkezik! Az első rögzített dal a “Back To You” címet kapta, ami a 13 okom volt dallistáján is szerepel.

Május 18-án folytatódott a “13 okom volt” c. sorozat! Hannah Baker története nem ért még véget, betekintést kaptunk, hogy a kazetták nyilvánosságra kerülése után mi történik a többiekkel. Ez az évad is jól teljesített, így rögtön be is rendelték a 3. szezont is!

2018-ban visszatér a Hotel Transylvania! Érkezik a 3. rész, melyben Drakuláék hajóútra indulnak. A kikapcsolódásukat hamar beárnyékolja a tény, hogy a családján kívül megjelenik Farkas, Frankenstein és a Láthatatlan Ember is. Az igazi bajt azonban nem ők, hanem Ericka, a hajó titokzatos kapitányának lánya jelenti, akibe Drakula teljesen belehabarodik. A lány nem más, mint Van Helsing unokája, aki a híres vámpírvadász volt.

2019-ben érkezik a Doctor Dolittle újabb változata, ami a ‘The Voyage Of Doctor Dolittle” címet kapta. Selena Betsy-t, a zsiráfot szólaltatja majd meg. Mellette olyan híres színészek dolgoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Holland és Emma Thompson.

 Legfrissebb videó

 Selena a TV-ben

Versenyfutás az idővel (Menekülés) RTL Klub 

  • Augusztus 10. 21:35
 Facebook oldal

Az oldal FaceBook-kal is rendelkezik, így ott is értesülhetsz a legújabb hírekről, sőt, meg is oszthatod őket! Lájkold és kövesd ott is a selenagomez.hu-t!

 Oldal információk
  • Admin: Eve & Dorina & Laura
  • Nyitás: 2011.
  • Újra nyitás: 2018.01.11. (Flaunt)
  • Design: #3.
  • Készítette: Ana
  • Tárhely: Flaunt

Az oldal még 2011-ben nyitotta kapuit, azonban teljes megújuláson esett át 2018 év elején. A jelenlegi szerkesztők Eve, Dorina és Laura. A lap nem áll semmilyen kapcsolatban Selena Gomez-zel, ez csak egy rajongói oldal, amit rajongó készít szintén rajongóknak. Rengeteget dolgozunk a lapon, így ha elvinnél valamit, arra kérünk, hogy tüntesd fel a forrást! Ha elszeretnél érni, akkor hozzászólásban, vagy a szerkesztoseg@selenagomez.hu e-mail címen megtehetitek.

  2018/01/13
Legjobb barátnői
Published by: |   Legjobb barátnői bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva      Read MORE      Filed Under:
 

Selena-nak sok barátja van, azonban én most kiemeltem azokat, akik jelentősebbek a részére, nézzük is őket!

Selena egykori legjobb barátnője Demi Lovato volt. Az énekesnőt még 2002-ben ismerte meg, a ‘Barney és Barátai’ forgatásai alatt. Az ex-barátnők elválaszthatatlanok voltak, régebben közös vlog csatornájuk is volt, amely 2008 január 29.-én indult. Itt jelentették be azt is, hogy közösen mennek forgatni Puerto Rico-ba a ‘Hercegnő Védelmi Program’-ot. A rajongók természetesen nekik is adtak egy közös nevet, ami a ‘Delena’ volt. Sokak szerint a páros kapcsolata akkor ért véget, mikor Sel elkezdett együtt lógni Taylor Swift-tel. Még 2010-ben, mikor SelGo és Taylor egy londoni hotelnél voltak és Demi-t kérdezték, hogy “Selena hogy van?”, Lovato azzal felelt, hogy “Kérdezd Taylort”. Ugyanebben az évben még egy magazinnak nyilatkozott a barátságukról: “Mindketten elfoglaltak vagyunk, de a legjobbakat kívánom neki. Akiben nem bízunk meg, azzal nem lehetünk barátok.” 2011-ben Demi rehabra került, amelyről ezt nyilatkozta: “Selena sírva hívott fel, mikor ott voltam és annyira aggódott. Azt mondtam neki, hogy ‘Nézd, én vagyok az, akinek sírnia kéne, de minden rendben van! De annyira aggódott, hogy akkor közelebb is kerültünk egymáshoz.” Később egymást támogatták mind zeneileg, mind egyéb módon. 2014 júliusában Demi kikövette Selena-t a Twitterről, amelyről ezt nyilatkozta: “Ez egy olyan dolog, mikor az emberek felnőnek és tovább állnak.” Napjainkban azonban a sztárpár beszélő viszonyban van egymással, támogatják egymást. A 2017-es InStyle Díjátadón pedig együtt pózoltak a kameráknak.

  

Taylor Swift-tel 2010-ben kezdett együtt lógni, a találkozásukkor Selena 2017-ben, a KIS FM-nek mesélt: “Mindketten a Jonas testvérekkel randiztunk. Ez őrületes. Ő volt a lány a nagy, göndör hajjal, cowboy csizmával, kiegészítőkkel. Én meg csak úgy jöttem és elkezdtünk együtt lógni.” A lányok még 2008-ban randiztak Nick és Joe Jonas-szal. Selena elmondta erről a “négyes kapcsolatról” is a véleményét: “Ők mindannyian imádni valóak. Mostanra mindannyian barátok vagyunk.” A páros mindig is jó barátságban volt egymással, Selena-nak volt olyan körme, hogy az egyiken egy ‘T’, a másikon pedig ‘S’ betű volt, egy-egy szívvel. Taylor egyedül Bieber-t nem kedvelte Selena oldalán és ezt többször ki is mutatta számára. Természetesen nekik is van egy közös nevük, amit a rajongóktól kaptak, ez a ‘Taylena’.

  

Francia Raisa neve nem annyira ismert, ő egy amerikai énekes-, színész-, és táncosnő. Barátságuk még 2008-ban kezdődött. Francia az egyik évben ezt nyilatkozta Gomezzel való barátságáról: “Megszállottja vagyok minden emléknek, amit a nyolc év alatt töltöttünk el és azoknak is, amiket később fogunk kreálni. Nagyon hálás vagyok Istennek, hogy Őt az életembe tette.. Nagyon hálás vagyok neki és rengeteget tanultam tőle.” Selena lupusz betegsége miatt egy vese műtéten esett át, így új veséjét a fent nevezett nőtől kapta meg.