Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.

Kémkölykök 3D (2003)

Rendező: Robert Rodriguez

Premier: 2003.július 13.

Műfaj: vígjáték, sci-fi

Szerep: lány a vízi parkból

A kiskorú ügynököket, Junit (Daryl Sabara) és Carmen Cortez (Alexa Vega), pályafutásuk legészbontóbb küldetésére vetik be: utazásra indulnak egy olyan 3D videojáték világának a belsejébe, amelyet a gonosz Játékosztó (Sylvester Stallone) kifejezetten arra tervezett, hogy a gyerekek agyát beszippantsa, s így ő uralkodjon felettük. Juni és Carmen egy virtuális térben találják magukat, ahol a fizika ellentmond a józanésznek és Einstein minden elméletének. 

 

Walker, a texasi kopó

Rendező: Aaron Norris

Premier: 2005. október 16.

Műfaj: sorozat

Szerep: Julie

Walkernek és kollégáinak meg kell találniuk egy tizenhárom éves fiút, aki minden nyom nélkül tűnt el édesapja meggyilkolása után. Közben a csapat egy újabb gyilkossággal is foglalkozni kezd. Az ügy reménytelennek tűnik.