Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.

Jacob Bailey, akit mi Jake-ként ismertünk, Selena-val rengeteget dolgozott együtt, ugyanis, mint sminkes játszott szerepet kedvencünk életében. De nem csak Selenaval dolgozott együtt, hanem sminkelte még Katy Perry-t, Taylor Swift-et, Ashley Benson-t, Gwen Stefani-t, stb.. A szörnyű hírt 2015 október 23.-án kaptuk. Érdekesség, hogy aznap Jake még feltöltött az Instagram oldalára egy szelfit, amin mosolyog. A 37 éves sminkest a kocsija ülésén találták meg, öngyilkosságot követett el, ugyanis szén-monoxid mérgezést kapott az autóban. Később Selena részt vett az Instyle Díjátadóján, ahova Jake készítette volna a sminkjét. A következőt írta a képhez, amit Instagram oldalára töltött fel a sminkről:

“Kicsit nehéz volt ma este kimozdulni, de bármit megtennék @kstyle-ért! Ő érdemli meg a díjat – mindig gyönyörűnek érezzük magunkat miatta.”

Jake depressziós volt, de senki sem sejtette. Ezután Miss Gomez Hung Vanngo-val kezdett el együtt dolgozni. Selena a mai napig követi volt sminkesét az Instagram oldalon.