Az egyetlen magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország egyetlen rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindennap többszörös frissítést találsz, nembeszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel mindennap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Laura és Eve.

Mindenkinek vannak ciki összeállításai, amit lehet, hogy akkor épp jó ötletnek tartott, de később visszanézve gáznak tűnik. Selena is így van ezzel, mint minden normális ember. Az évek alatt divatikonként ismerhettük meg, klasszikus stílusát pedig a mai napig őrzi, azonban néhány ciki ruha összeállítását maga SelGo is kommentelte.
 
Még 2007-ben Selena részt vett a Teen Vogue Young Hollywood partiján, ahol az akkori divatnak megfelelően öltözködött. Az egyetlen probléma az volt, mikor rá évekkel később újra meglátta ezt a fotót. A következőt nyilatkozta róla:

“Elmentem a Teen Vogue partijára és egy olyan felsőt viseltem, amire azt volt írva, hogy “Dögösebb, mint ..” valami (aminek kéne lennie – így van befejezve, szerk.) és felvette rá egy vastag övet, aminek több csatja volt, egy necc harisnyát, egy csizmát és zoknit. Borzasztóan nézett ki, plusz még egy kék hajtincset is tettem a hajamba. Emlékszem, hogy bele néztem a tükörbe és azt mondtam: “Mennyire király!”.”

  

A cici-fenék villantás minden hírességgel és nem hírességgel olykor-olykor megesik. Bár Selenának nem ez volt vele a célja, de mégis megtörtént. Még egykori barátjával 2017 nyarán, The Weeknd-del igyekeztek beszállni a kocsiba, Selena pedig egy fekete, testhez simuló ruhát választott, ami nagyon jól állt neki, kivéve az az egy dolog, hogy nem viselt melltartót és a paparazzók gépeinek vaku fénye miatt beláthattunk ruhája alá.