39052623_294870561096594_3822322839613079552_n.jpg
38984979_518221751953790_8193311039572410368_n.jpg
38904805_1781786605230705_5622918634998333440_n.jpg
38939006_239481786759569_6864884827514994688_n.jpg
image2~6.jpg
     Megjelent a ‘Stained’ a ...    Azt hiszed ismered Selena Gomezt?    Újabb Coach kollekció  
 Keresés
 Selena Gomez

Selena Marie Gomez 1992 július 22.-én született Texas-ban (Grand Prairie). 2007-ben futott be, a ‘Varázslók a Waverly helyből’ című sorozatával, ahol Alex Russo szerepét játszotta. Énekesi karrierje is megkezdődött, jelenleg vadi új lemezén végzi az utolsó simításokat, az anyag idén érkezik. Több partnersége is van most Miss Gomez-nek, például a Coach, Puma, vagy a Pantene.

 Partnerek

    
 
  
  
  
  

5 szabad hely Csak magyar rajongói oldalakkal cserélünk! Jelentkezz a chatben!

 Chat
Kérlek kulturáltan beszélgess! Három szerkesztő van Eve,Dorina és Laura! Cserekérés itt lehetséges!
 Munkálatai

A ‘Coach’ céghez Selena is csatlakozott, nemrég saját táskáit dobta piacra, melyek különböző színekben érhetőek el. A ‘Coach’ lány a 2018-as évet ezzel a kampányával kezdte, ugyanis piacra dobták legújabb kollekciójukat, köztük a legújabb “Selena darabot”, aminek neve ‘Charlie’. Az idei őszi kollekció munkálatai már megkezdődtek, a táskák mellett ruhákat is kiadnak.

2017-ben a világhírű márka, a Puma arca lett. Nemcsak a plakátokon reklámozza termékeiket, hanem a való életben is elkezdte őket hordani. Selena elmondása szerint nagyon izgalmas dolog velük dolgozni. A legújabb Puma termékek a híres márka hivatalos weblapján megvásárolhatóak. Több kampányukban is szerepelt már, mint az En Pointe, Ignite Flash és a Phenom, utóbbinál saját tervezésű cipőt és hozzáillő zoknit is kiadtak. Legutóbbi közös kampányuk a DeFy volt.

2015 óta a ‘Pantene’ cég reklámarca. Jelenleg inkább a médiában teszik közzé, mint a nyomtatott sajtókban. A legújabb ‘Pantene’ termékek már kaphatóak a boltok polcain. Magyarországon is elérhetőek, szinte a legújabb kiadások, sőt a reklámok között Selena is megfigyelhető, mint a hajápoló cég nagykövete. Nemrég a Rossmann és DM üzletekben volt óriás plakátokon és mini szórólapokon.

2016-ban a legújabb Woody Allen filmben vállalt szerepet, Timothée Chalamet oldalán. A film bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen, sajnos a rendező által körülvett botrány miatt nem biztos, hogy megjelenik. A film a ‘Rainy Day In New York’, avagy ‘Esős Nap New Yorkban’ címet kapta.

Miután 2015-ben kiadta a ‘Revival’-t, máris bele kezdett az új stúdióalbumának munkálataiba. Találgatások szerint az új korong neve SG2 lesz, amely 2018-ban végre a boltok polcaira kerül. Néhány számot ugyan már hallhattunk róla, ilyen a ‘Feel Me’, ‘Stained’ (nem lesz rajta az albumon végül, mivel kiszivárgott), ‘Wolves’, ‘Fetish’ és ‘Bad Liar’. Az album már készen van – Selena elmondása szerint -, de még nem áll készen megosztani a világgal, viszont ha minden igaz, akkor 2018-ban végre megérkezik! Az első rögzített dal a “Back To You” címet kapta, ami a 13 okom volt dallistáján is szerepel.

Május 18-án folytatódott a “13 okom volt” c. sorozat! Hannah Baker története nem ért még véget, betekintést kaptunk, hogy a kazetták nyilvánosságra kerülése után mi történik a többiekkel. Ez az évad is jól teljesített, így rögtön be is rendelték a 3. szezont is!

2018-ban visszatér a Hotel Transylvania! Érkezik a 3. rész, melyben Drakuláék hajóútra indulnak. A kikapcsolódásukat hamar beárnyékolja a tény, hogy a családján kívül megjelenik Farkas, Frankenstein és a Láthatatlan Ember is. Az igazi bajt azonban nem ők, hanem Ericka, a hajó titokzatos kapitányának lánya jelenti, akibe Drakula teljesen belehabarodik. A lány nem más, mint Van Helsing unokája, aki a híres vámpírvadász volt.

2019-ben érkezik a Doctor Dolittle újabb változata, ami a ‘The Voyage Of Doctor Dolittle” címet kapta. Selena Betsy-t, a zsiráfot szólaltatja majd meg. Mellette olyan híres színészek dolgoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Holland és Emma Thompson.

 Legfrissebb videó

 Selena a TV-ben

Versenyfutás az idővel (Menekülés) RTL Klub 

  • Augusztus 10. 21:35
 Facebook oldal

Az oldal FaceBook-kal is rendelkezik, így ott is értesülhetsz a legújabb hírekről, sőt, meg is oszthatod őket! Lájkold és kövesd ott is a selenagomez.hu-t!

 Oldal információk
  • Admin: Eve & Dorina & Laura
  • Nyitás: 2011.
  • Újra nyitás: 2018.01.11. (Flaunt)
  • Design: #3.
  • Készítette: Ana
  • Tárhely: Flaunt

Az oldal még 2011-ben nyitotta kapuit, azonban teljes megújuláson esett át 2018 év elején. A jelenlegi szerkesztők Eve, Dorina és Laura. A lap nem áll semmilyen kapcsolatban Selena Gomez-zel, ez csak egy rajongói oldal, amit rajongó készít szintén rajongóknak. Rengeteget dolgozunk a lapon, így ha elvinnél valamit, arra kérünk, hogy tüntesd fel a forrást! Ha elszeretnél érni, akkor hozzászólásban, vagy a szerkesztoseg@selenagomez.hu e-mail címen megtehetitek.

  2018/01/15
Ciki összeállítások
Published by: |   Ciki összeállítások bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva      Read MORE      Filed Under:
 

Mindenkinek vannak ciki összeállításai, amit lehet, hogy akkor épp jó ötletnek tartott, de később visszanézve gáznak tűnik. Selena is így van ezzel, mint minden normális ember. Az évek alatt divatikonként ismerhettük meg, klasszikus stílusát pedig a mai napig őrzi, azonban néhány ciki ruha összeállítását maga SelGo is kommentelte.

Még 2007-ben Selena részt vett a Teen Vogue Young Hollywood partiján, ahol az akkori divatnak megfelelően öltözködött. Az egyetlen probléma az volt, mikor rá évekkel később újra meglátta ezt a fotót. A következőt nyilatkozta róla:

“Elmentem a Teen Vogue partijára és egy olyan felsőt viseltem, amire azt volt írva, hogy “Dögösebb, mint ..” valami (aminek kéne lennie – így van befejezve, szerk.) és felvette rá egy vastag övet, aminek több csatja volt, egy necc harisnyát, egy csizmát és zoknit. Borzasztóan nézett ki, plusz még egy kék hajtincset is tettem a hajamba. Emlékszem, hogy bele néztem a tükörbe és azt mondtam: “Mennyire király!”.”

  

A cici-fenék villantás minden hírességgel és nem hírességgel olykor-olykor megesik. Bár Selenának nem ez volt vele a célja, de mégis megtörtént. Még egykori barátjával 2017 nyarán, The Weeknd-del igyekeztek beszállni a kocsiba, Selena pedig egy fekete, testhez simuló ruhát választott, ami nagyon jól állt neki, kivéve az az egy dolog, hogy nem viselt melltartót és a paparazzók gépeinek vaku fénye miatt beláthattunk ruhája alá.

  

Ha már szóba került The Weeknd, akkor azt tudni kell róla, hogy Selena előtt lévő barátnője nem más volt, mint Bella Hadid, a Victoria Secret’s szupermodell. A páros két évig alkotott egy párt, majd a szakításukra rá három hónappal később a ‘Starboy’ énekese már Miss Gomez kisasszonnyal volt együtt. Az emberek megfigyelhették, hogy az énekesnő elkezdett úgy öltözködni, mint Bella, a haja is olyan lett.. egyszóval nem volt önmaga. Magára is öntötte ugyanazt a ruhát, ami a VS modellen is látható volt. A ‘Wolves’ című videó klipjében láthattuk ezt a szürke, csillogó Alexandre Vauthier, 2017-es őszi ruhadarabot. Bella ugyanezt a ruhát viselte egy hónappal korábban, egy párizsi divatbemutatón. A ‘Wolves’ klip 6 ruhaváltása alatt sajnos ez nagyon nagy baki volt, (most már ex) szerelmének volt barátnőjével ugyanazt a darabot viselni, de ebben nem is nagyon Selena a hibás, hanem stylistja, Chris Classen!