Az egyetlen magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország egyetlen rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindennap többszörös frissítést találsz, nembeszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel mindennap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Laura és Eve.

Selena egyik szexszimbólumaként ismert anyajegye a jobb melle felett található. Mindig kiemeli, sosem takargatja, nyilván ha szégyellné, akkor levetetné. Sajnos fotósorozatoknál sokszor retusálják a képeit és így az anyajegyet is eltüntetik testéről, pedig ez az, amitől ő Selena Gomez.

Mi az az anyajegy? A festékes anyajegyek nagyon változatos megjelenésűek. Lehetnek teljesen laposak, kiemelkedőek vagy szemölcsszerűek. Színük rózsaszíntől sötét-barnáig és feketéig terjedhet. Méretük néhány mm, de több cm is lehet. Az anyajegyek ritkán jelennek meg 50 éves kor után. A legtöbb típus ártalmatlan, azonban bizonyos esetben az anyajegy megváltozása melanoma kialakulására utalhat. A melanomák kevesebb mint 30%-a alakul ki anyajegyekből.