Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.

Biztos emlékeztek Selena sorozatára, ami még 2007-ben jelent meg, ‘Varázslók a Waverly helyből’, amivel befutott. Nemrég rábukkantam egy vicces részletre, ugyanis a negyedik évad ötödik részében Alex Russo feladata az volt, hogy Justin Bieberré változzon. A poén az benne, hogy ilyenkor még nem is randizott Bieberrel, ki gondolta volna, hogy ő lesz a barátja.. a vicc csak angolul értelmes, amely így szól:

Justin: “Alex, why are you wasting my time? You supposed to turning to Justin Bieber, not Just A Beaver.”

Magyarul ez úgy hangzik (bár úgy nincs értelme), hogy “Alex, miért vesztegeted az időmet? Justin Bieberré kellett volna változnod, nem egy hóddá.” Érdekesség, hogy Kanada hivatalos állata a hód (beaver), Justin is Kanadából származik.