Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.

Itt azokat a dolgokat találod, melyeket minden Selenátor tud! Ha nem vagy még Miss Gomez rajongója, akkor érdemes ezzel a menüponttal kezdeni, hiszen itt az alap információkat találod, melyeket azért illene tudni. Érdemes végig olvasni mindet, hiszen már itt is rengeteg érdekességet olvashatunk!

Itt Selena színészi és zenei karrierjéről, egyéb tevékenységeiről olvashatsz sok-sok információt! A kezdetektől nyomon követheted, az első sorozatbeli megjelenéstől a legújabb albumáig, stb.. Érdemes őket elolvasni, hiszen minden részletező dolgot próbáltunk összeszedni az adott menüponttal kapcsolatban. Ha megszeretnéd ismerni karrierje fontosabb állomásait, akkor mindenképpen olvasd el őket!

Filmek
Sorozatok
Szinkronizálások
Videóklipek
Albumok
Turnék
UNICEF
Dream Out Loud
Adidas NEO
Borden Milk
OPI
Pantene
Parfümök
Friends for Change
Case Mate
Puma
Coach

Ha ismered Selena-t az alapoktól kezdve, akkor ideje neki látni az érdekességeknek! Ha a legnagyobb Selenátornak is tartod magad, akkor is biztosak vagyunk benne, hogy találsz valami újat! A legapróbb dolgoktól kezdve itt is mindent megtalálsz Selena magánéletéből, titkairól, munkálatai közben szerzett tapasztalatokról, a termékekről, melyeket kiadott élete során, stb..

Tetoválások
Pasijai
R.I.P. SJT
Első csók
HSM 3
Magyarul beszél
Smink nélkül
Plasztikáztatott?
Magyarországon
Nutella
Selena ABC
Kedvenc ünnepe
Anyajegy
Legjobb barátnői
Rendezett egy bulit, ami miatt feljelentették
Kutyái
Rózsaszín lovak
Évkönyv
Egyedi mikrofon
Cigi
Lupusz
Playback
Kedvenc gyorséttermei

Biztosak vagyunk benne, hogy Te is felfigyeltél már Miss Gomez lenyűgöző stílusára! Ha szeretnél úgy öltözködni, mint Ő, vagy csak egy-két dolgot szeretnél Tőle ellesni, akkor ez a menüpont Neked szól! Néhány trükköt, titkot is megtudhatsz a menüpontok által, hogy hogyan néz ki Selena mindennap ilyen varázslatosan! Nézz bele a modulokba és tündökölj Te is úgy, mint Ő!