Itt azokat a dolgokat találod, melyeket minden Selenátor tud! Ha nem vagy még Miss Gomez rajongója, akkor érdemes ezzel a menüponttal kezdeni, hiszen itt az alap információkat találod, melyeket azért illene tudni. Érdemes végig olvasni mindet, hiszen már itt is rengeteg érdekességet olvashatunk!

Itt Selena színészi és zenei karrierjéről, egyéb tevékenységeiről olvashatsz sok-sok információt! A kezdetektől nyomon követheted, az első sorozatbeli megjelenéstől a legújabb albumáig, stb.. Érdemes őket elolvasni, hiszen minden részletező dolgot próbáltunk összeszedni az adott menüponttal kapcsolatban. Ha megszeretnéd ismerni karrierje fontosabb állomásait, akkor mindenképpen olvasd el őket!

Ha ismered Selena-t az alapoktól kezdve, akkor ideje neki látni az érdekességeknek! Ha a legnagyobb Selenátornak is tartod magad, akkor is biztosak vagyunk benne, hogy találsz valami újat! A legapróbb dolgoktól kezdve itt is mindent megtalálsz Selena magánéletéből, titkairól, munkálatai közben szerzett tapasztalatokról, a termékekről, melyeket kiadott élete során, stb..

Biztosak vagyunk benne, hogy Te is felfigyeltél már Miss Gomez lenyűgöző stílusára! Ha szeretnél úgy öltözködni, mint Ő, vagy csak egy-két dolgot szeretnél Tőle ellesni, akkor ez a menüpont Neked szól! Néhány trükköt, titkot is megtudhatsz a menüpontok által, hogy hogyan néz ki Selena mindennap ilyen varázslatosan! Nézz bele a modulokba és tündökölj Te is úgy, mint Ő!