A magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a selenagomez.hu weboldalon, mely egy rajongói oldal a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindig megtalálod a legújabb híreket, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és kép-, és videógaléria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről SelGo-val kapcsolatban! Várunk szeretettel: SG.HU csapataItt azokat a dolgokat találod, melyeket minden Selenátor tud! Ha nem vagy még SelGo rajongója, akkor érdemes ezzel a menüponttal kezdeni, hiszen itt az alap információkat találod. Olvasd végig mindet, hiszen már itt is rengeteg érdekességet olvashatunk!


Itt Selena színészi és zenei karrierjéről, egyéb tevékenységeiről olvashatsz sok-sok információt! A kezdetektől nyomon követheted, az első sorozatbeli megjelenéstől a legújabb albumáig, stb.. Érdemes őket elolvasni, hiszen minden részletező dolgot próbáltunk összeszedni az adott menüponttal kapcsolatban. Ha megszeretnéd ismerni karrierje fontosabb állomásait, akkor mindenképpen olvasd el őket!


Ha ismered Selena-t az alapoktól kezdve, akkor ideje neki látni az érdekességeknek! Ha a legnagyobb Selenátornak is tartod magad, akkor is biztosak vagyunk benne, hogy találsz valami újat! A legapróbb dolgoktól kezdve itt is mindent megtalálsz Selena magánéletéből, titkairól, munkálatai közben szerzett tapasztalatokról, a termékekről, melyeket kiadott élete során, stb..


Biztosak vagyunk benne, hogy Te is felfigyeltél már Miss Gomez lenyűgöző stílusára! Ha szeretnél úgy öltözködni, mint Ő, vagy csak egy-két dolgot szeretnél Tőle ellesni, akkor ez a menüpont Neked szól! Néhány trükköt, titkot is megtudhatsz a menüpontok által, hogy hogyan néz ki Selena mindennap ilyen varázslatosan! Nézz bele a modulokba és tündökölj Te is úgy, mint Ő!