39052623_294870561096594_3822322839613079552_n.jpg
38984979_518221751953790_8193311039572410368_n.jpg
38904805_1781786605230705_5622918634998333440_n.jpg
38939006_239481786759569_6864884827514994688_n.jpg
image2~6.jpg
     Megjelent a ‘Stained’ a ...    Azt hiszed ismered Selena Gomezt?    Újabb Coach kollekció  
 Keresés
 Selena Gomez

Selena Marie Gomez 1992 július 22.-én született Texas-ban (Grand Prairie). 2007-ben futott be, a ‘Varázslók a Waverly helyből’ című sorozatával, ahol Alex Russo szerepét játszotta. Énekesi karrierje is megkezdődött, jelenleg vadi új lemezén végzi az utolsó simításokat, az anyag idén érkezik. Több partnersége is van most Miss Gomez-nek, például a Coach, Puma, vagy a Pantene.

 Partnerek

    
 
  
  
  
  

5 szabad hely Csak magyar rajongói oldalakkal cserélünk! Jelentkezz a chatben!

 Chat
Kérlek kulturáltan beszélgess! Három szerkesztő van Eve,Dorina és Laura! Cserekérés itt lehetséges!
 Munkálatai

A ‘Coach’ céghez Selena is csatlakozott, nemrég saját táskáit dobta piacra, melyek különböző színekben érhetőek el. A ‘Coach’ lány a 2018-as évet ezzel a kampányával kezdte, ugyanis piacra dobták legújabb kollekciójukat, köztük a legújabb “Selena darabot”, aminek neve ‘Charlie’. Az idei őszi kollekció munkálatai már megkezdődtek, a táskák mellett ruhákat is kiadnak.

2017-ben a világhírű márka, a Puma arca lett. Nemcsak a plakátokon reklámozza termékeiket, hanem a való életben is elkezdte őket hordani. Selena elmondása szerint nagyon izgalmas dolog velük dolgozni. A legújabb Puma termékek a híres márka hivatalos weblapján megvásárolhatóak. Több kampányukban is szerepelt már, mint az En Pointe, Ignite Flash és a Phenom, utóbbinál saját tervezésű cipőt és hozzáillő zoknit is kiadtak. Legutóbbi közös kampányuk a DeFy volt.

2015 óta a ‘Pantene’ cég reklámarca. Jelenleg inkább a médiában teszik közzé, mint a nyomtatott sajtókban. A legújabb ‘Pantene’ termékek már kaphatóak a boltok polcain. Magyarországon is elérhetőek, szinte a legújabb kiadások, sőt a reklámok között Selena is megfigyelhető, mint a hajápoló cég nagykövete. Nemrég a Rossmann és DM üzletekben volt óriás plakátokon és mini szórólapokon.

2016-ban a legújabb Woody Allen filmben vállalt szerepet, Timothée Chalamet oldalán. A film bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen, sajnos a rendező által körülvett botrány miatt nem biztos, hogy megjelenik. A film a ‘Rainy Day In New York’, avagy ‘Esős Nap New Yorkban’ címet kapta.

Miután 2015-ben kiadta a ‘Revival’-t, máris bele kezdett az új stúdióalbumának munkálataiba. Találgatások szerint az új korong neve SG2 lesz, amely 2018-ban végre a boltok polcaira kerül. Néhány számot ugyan már hallhattunk róla, ilyen a ‘Feel Me’, ‘Stained’ (nem lesz rajta az albumon végül, mivel kiszivárgott), ‘Wolves’, ‘Fetish’ és ‘Bad Liar’. Az album már készen van – Selena elmondása szerint -, de még nem áll készen megosztani a világgal, viszont ha minden igaz, akkor 2018-ban végre megérkezik! Az első rögzített dal a “Back To You” címet kapta, ami a 13 okom volt dallistáján is szerepel.

Május 18-án folytatódott a “13 okom volt” c. sorozat! Hannah Baker története nem ért még véget, betekintést kaptunk, hogy a kazetták nyilvánosságra kerülése után mi történik a többiekkel. Ez az évad is jól teljesített, így rögtön be is rendelték a 3. szezont is!

2018-ban visszatér a Hotel Transylvania! Érkezik a 3. rész, melyben Drakuláék hajóútra indulnak. A kikapcsolódásukat hamar beárnyékolja a tény, hogy a családján kívül megjelenik Farkas, Frankenstein és a Láthatatlan Ember is. Az igazi bajt azonban nem ők, hanem Ericka, a hajó titokzatos kapitányának lánya jelenti, akibe Drakula teljesen belehabarodik. A lány nem más, mint Van Helsing unokája, aki a híres vámpírvadász volt.

2019-ben érkezik a Doctor Dolittle újabb változata, ami a ‘The Voyage Of Doctor Dolittle” címet kapta. Selena Betsy-t, a zsiráfot szólaltatja majd meg. Mellette olyan híres színészek dolgoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Holland és Emma Thompson.

 Legfrissebb videó

 Selena a TV-ben

Versenyfutás az idővel (Menekülés) RTL Klub 

  • Augusztus 10. 21:35
 Facebook oldal

Az oldal FaceBook-kal is rendelkezik, így ott is értesülhetsz a legújabb hírekről, sőt, meg is oszthatod őket! Lájkold és kövesd ott is a selenagomez.hu-t!

 Oldal információk
  • Admin: Eve & Dorina & Laura
  • Nyitás: 2011.
  • Újra nyitás: 2018.01.11. (Flaunt)
  • Design: #3.
  • Készítette: Ana
  • Tárhely: Flaunt

Az oldal még 2011-ben nyitotta kapuit, azonban teljes megújuláson esett át 2018 év elején. A jelenlegi szerkesztők Eve, Dorina és Laura. A lap nem áll semmilyen kapcsolatban Selena Gomez-zel, ez csak egy rajongói oldal, amit rajongó készít szintén rajongóknak. Rengeteget dolgozunk a lapon, így ha elvinnél valamit, arra kérünk, hogy tüntesd fel a forrást! Ha elszeretnél érni, akkor hozzászólásban, vagy a szerkesztoseg@selenagomez.hu e-mail címen megtehetitek.

  2018/05/16
JOY magazin (Magyarország – 2018 június)
Published by: |   JOY magazin (Magyarország – 2018 június) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva      Read MORE      Filed Under:
 

A texasi születésű, mexikói származású színész- és énekesnő, a világ egyik kedvenc celebritása. A siker és csillogás esetében viszont tényleg csak a felszín, a valóságban ugyanis kemény időszakon van túl. 2015-ben autoimmun betegséget, lupust diagnosztizáltak nála. Nem viselte jól a betegséget, ami egyre súlyosabbá vált – depresszióba esett tőle, és emiatt többször került rehabilitációs intézetbe is. Végül a veséje olyan súlyosan károsodott a kór miatt, hogy tavaly már transzplantációra volt szüksége. Új veséjét és ezzel életét legjobb barátnőjének, a színésznő Francia Raisa-nak köszönheti. Selenának egyébként magyar “vonatkozása” is van – másik legjobb barátja a kanadai Petra Collins fotós, aki például a Fetish klipjét is rendezte, félig magyar! Petra minden nyarát magyar nagyszüleinél töltötte, és a Gucci 2017-es napszemüveg-kollekciójának imázsfilmjét is Budapesten forgatta.

 

Új élet

 

Selena többször is hangsúlyozta, hogy nem szeretné, ha az emberek sajnálnák a betegség és a műtét miatt.

“Hétéves korom óta mindig úgy éreztem, hogy az életem és amit csinálok, valaki másnak szól. Akkor is egyedül éreztem magam, amikor sokan voltak körülöttem. Hogy a döntések, amelyeket meghoztam, soha nem magamért voltak. A műtét után először életemben hálát éreztem magam iránt, illetve azért, akivé lettem.”

És ugyan jutott belőle bőven az egészségügyi nehézségeken túljutva, most, 2018-ban boldogabb, mint valaha.

“Gyerekkorom óta talán most érzem magam a legjobban a bőrömben – mesélte egy másik interjúban. – Még a meghallgatásokon is magabiztosabb vagyok, mint korábban. Már nem görcsölök olyan dolgokon, hogy pl. elég idősnek tűnök-e? Eléggé menőnek nézek ki? Elég szexi vagyok? Néha persze még most is felmerülnek bennem ezek a kérdések, de úgy érzem, mintha felszabadítottak volna.”

Most már az sem zavarja, ha beszólnak a külalakjára. Ahogyan egyébként pár hete is megtörtént, amikor felkerültek a netre nyaralós képei, és az internetes trollok egy része kivetnivalót talált az alakjában. Nagyon bölcsen a következő Instagram-poszttal reagált a bántó szavakra.

“A szépség mítosza – a tökéletességgel kapcsolatos megszállottság, amely csapdában tartja a modern nőt, és a reménytelenség-öngyűlölet és bűntudat vég nélküli körforgásába hajszolja, amíg megpróbál eleget tenni a társadalom hibátlan szépséggel kapcsolatos lehetetlen elvárásainak. Én azért törődöm magammal, mert így akarom, és nem azért, hogy bármit is, bizonyítsak másoknak. Szelet a vitorlákba.”

Bravó, Sel, ezt mi sem írhattuk volna meg szebben.

 

A legjobb év

 

Most, hogy hamarosan 26 éves lesz, már azon sem gyötrődik, hogy mi lett volna, amennyiben másként alakul a sorsa.

” Most csak megpróbálok hálát adni azért, ahogy lett – töprengett egy újságírónak. – Végre tudom, milyen értékes a magánszféra, megtanultam, hogyan működik ez a rendszer, és amióta képes vagyok elfogadni, hogy része vagyok, egy csomó félelmem eltűnt.”

Ezt nemcsak az interjúkban hangoztatja, instagramos képein, de még a retusált fotókon is átjön, hogy mostanában mintha sokkal kiegyensúlyozottabb lenne. Vagy ahogyan ő fogalmazott:

“Nem tudom jobban elmagyarázni az állapotom annál, minthogy azt mondom,hogy teljesnek érzem magam.”

A teljességbe pedig mind a zenélés, mind a filmezés belefér. Saját bevallása szerint idén végre megjelenik új szólóalbuma ( a 2015-9s Revival után), és hamarosan a mozikba kerül az új Woody Allen-film, amelyben Elle Fanning és Timothée Chalamet lesznek a partnerei.

 

Az Instagram királynője

 

Több, mint 136 millió (!) követővel magasan az övé a legnépszerűbb profil a közösségi oldalon. Ez rettenetesen magas szám, és ő ezzel tökéletesen tisztában van,ahogy azzal is, hogy ez nagy felelősség, mert követői felnéznek rá.

“Elég összetett a kapcsolatom az Instagrammal. Erősebbé tesz, mert segít abban, hogy kimondjam a saját igazságomat – hiszen az Insta profilom tényleg az én hangom. Ami viszont aggaszt, hogy a korombeliek közül sokan túl nagy értéket tulajdonítanak a közösségi médiának. Nagyon jó platform, de sok fiatalnak , és ebbe én is beletartozom, hamis képet ad arról, hogy valójában mi fontos. Szóval bonyolult a kapcsolatunk.”

Élet, amit élni érdemes

 

Hogy mi van a szerelmi életével? Arról nem szeret beszélni, ezt a fajta kíváncsiskodást nem is szereti.

” Olyan életet akarok élni, amelyet valóban érdemes” – mondta.

És hogy hogy áll eddig a mérleg az élet nevű projektben?

Büszke vagyok arra, ahol most tartok – vallotta be. – Azt gondolom, hogy egészséges módon kezelem a dolgokat. Élvezem, ami körülöttem történik. Élvezem, hogy már képes vagyok nemet mondani. Imádok itt lenni a világon. Az emberek sokszor rettegnek egymástól, ezt látom a kortársaimon is. Olyan sok szorongás és düh van mindenkiben, és a nyomás ezt csak súlyosbítja. Nekem is meglenne rá az okom, hogy beintsek az egész világnak. De nem teszem. A rossz napokat akkorra tartogatom, amikor el sem hagyom a szobámat.”