39052623_294870561096594_3822322839613079552_n.jpg
38984979_518221751953790_8193311039572410368_n.jpg
38904805_1781786605230705_5622918634998333440_n.jpg
38939006_239481786759569_6864884827514994688_n.jpg
image2~6.jpg
     Megjelent a ‘Stained’ a ...    Azt hiszed ismered Selena Gomezt?    Újabb Coach kollekció  
 Keresés
 Selena Gomez

Selena Marie Gomez 1992 július 22.-én született Texas-ban (Grand Prairie). 2007-ben futott be, a ‘Varázslók a Waverly helyből’ című sorozatával, ahol Alex Russo szerepét játszotta. Énekesi karrierje is megkezdődött, jelenleg vadi új lemezén végzi az utolsó simításokat, az anyag idén érkezik. Több partnersége is van most Miss Gomez-nek, például a Coach, Puma, vagy a Pantene.

 Partnerek

    
 
  
  
  
  

5 szabad hely Csak magyar rajongói oldalakkal cserélünk! Jelentkezz a chatben!

 Chat
Kérlek kulturáltan beszélgess! Három szerkesztő van Eve,Dorina és Laura! Cserekérés itt lehetséges!
 Munkálatai

A ‘Coach’ céghez Selena is csatlakozott, nemrég saját táskáit dobta piacra, melyek különböző színekben érhetőek el. A ‘Coach’ lány a 2018-as évet ezzel a kampányával kezdte, ugyanis piacra dobták legújabb kollekciójukat, köztük a legújabb “Selena darabot”, aminek neve ‘Charlie’. Az idei őszi kollekció munkálatai már megkezdődtek, a táskák mellett ruhákat is kiadnak.

2017-ben a világhírű márka, a Puma arca lett. Nemcsak a plakátokon reklámozza termékeiket, hanem a való életben is elkezdte őket hordani. Selena elmondása szerint nagyon izgalmas dolog velük dolgozni. A legújabb Puma termékek a híres márka hivatalos weblapján megvásárolhatóak. Több kampányukban is szerepelt már, mint az En Pointe, Ignite Flash és a Phenom, utóbbinál saját tervezésű cipőt és hozzáillő zoknit is kiadtak. Legutóbbi közös kampányuk a DeFy volt.

2015 óta a ‘Pantene’ cég reklámarca. Jelenleg inkább a médiában teszik közzé, mint a nyomtatott sajtókban. A legújabb ‘Pantene’ termékek már kaphatóak a boltok polcain. Magyarországon is elérhetőek, szinte a legújabb kiadások, sőt a reklámok között Selena is megfigyelhető, mint a hajápoló cég nagykövete. Nemrég a Rossmann és DM üzletekben volt óriás plakátokon és mini szórólapokon.

2016-ban a legújabb Woody Allen filmben vállalt szerepet, Timothée Chalamet oldalán. A film bemutatásának időpontja egyelőre ismeretlen, sajnos a rendező által körülvett botrány miatt nem biztos, hogy megjelenik. A film a ‘Rainy Day In New York’, avagy ‘Esős Nap New Yorkban’ címet kapta.

Miután 2015-ben kiadta a ‘Revival’-t, máris bele kezdett az új stúdióalbumának munkálataiba. Találgatások szerint az új korong neve SG2 lesz, amely 2018-ban végre a boltok polcaira kerül. Néhány számot ugyan már hallhattunk róla, ilyen a ‘Feel Me’, ‘Stained’ (nem lesz rajta az albumon végül, mivel kiszivárgott), ‘Wolves’, ‘Fetish’ és ‘Bad Liar’. Az album már készen van – Selena elmondása szerint -, de még nem áll készen megosztani a világgal, viszont ha minden igaz, akkor 2018-ban végre megérkezik! Az első rögzített dal a “Back To You” címet kapta, ami a 13 okom volt dallistáján is szerepel.

Május 18-án folytatódott a “13 okom volt” c. sorozat! Hannah Baker története nem ért még véget, betekintést kaptunk, hogy a kazetták nyilvánosságra kerülése után mi történik a többiekkel. Ez az évad is jól teljesített, így rögtön be is rendelték a 3. szezont is!

2018-ban visszatér a Hotel Transylvania! Érkezik a 3. rész, melyben Drakuláék hajóútra indulnak. A kikapcsolódásukat hamar beárnyékolja a tény, hogy a családján kívül megjelenik Farkas, Frankenstein és a Láthatatlan Ember is. Az igazi bajt azonban nem ők, hanem Ericka, a hajó titokzatos kapitányának lánya jelenti, akibe Drakula teljesen belehabarodik. A lány nem más, mint Van Helsing unokája, aki a híres vámpírvadász volt.

2019-ben érkezik a Doctor Dolittle újabb változata, ami a ‘The Voyage Of Doctor Dolittle” címet kapta. Selena Betsy-t, a zsiráfot szólaltatja majd meg. Mellette olyan híres színészek dolgoznak, mint Robert Downey Jr., Tom Holland és Emma Thompson.

 Legfrissebb videó

 Selena a TV-ben

Versenyfutás az idővel (Menekülés) RTL Klub 

  • Augusztus 10. 21:35
 Facebook oldal

Az oldal FaceBook-kal is rendelkezik, így ott is értesülhetsz a legújabb hírekről, sőt, meg is oszthatod őket! Lájkold és kövesd ott is a selenagomez.hu-t!

 Oldal információk
  • Admin: Eve & Dorina & Laura
  • Nyitás: 2011.
  • Újra nyitás: 2018.01.11. (Flaunt)
  • Design: #3.
  • Készítette: Ana
  • Tárhely: Flaunt

Az oldal még 2011-ben nyitotta kapuit, azonban teljes megújuláson esett át 2018 év elején. A jelenlegi szerkesztők Eve, Dorina és Laura. A lap nem áll semmilyen kapcsolatban Selena Gomez-zel, ez csak egy rajongói oldal, amit rajongó készít szintén rajongóknak. Rengeteget dolgozunk a lapon, így ha elvinnél valamit, arra kérünk, hogy tüntesd fel a forrást! Ha elszeretnél érni, akkor hozzászólásban, vagy a szerkesztoseg@selenagomez.hu e-mail címen megtehetitek.

  2018/02/16
Glamour magazin (Magyarország – 2018 március)
Published by: |   Glamour magazin (Magyarország – 2018 március) bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva      Read MORE      Filed Under:
 

Selena Gomez egy nagyon bátor nő, aki nem fél hibázni
 

Egy szokatlanul esős és szeles este Los Angelesben Selena Gomez nehéz bevásárlótasakokkal jelenik meg az
ajtómban. Úgy döntöttünk, hogy a ma esti vacsora olyan lesz, mint azok a kellemes vasárnapi templom utáni grillezések a texasi gyerekkorából. “Az emberek borzasztóan akarták, hogy önazonos legyek”, mondja, miközben ráhelyez egy tortillát a sistergő olajra. “És amikor ez végre megtörtént, akkor nagy kő esett le a szívemről. Nem vagyok más, mint amit mutatok. Nagyon őszinte vagyok a rajongóimmal, és sokszor mondok olyan dolgokat, amiket nem kéne. Úgy érzem, ez nagyban hozzájárult ahhoz, hogy most itt tartok.” Nem is várnék mást a 25 éves Selenától, ahogy a 132 millió követője sem Instagramon. (Selenatorok, ahogy nevezik magukat.) Az őszinte, filter nélküli hangnem felé történő váltást pedig Gomez a 2014-es The Heart Wants What It Wants című balladájához köti, ami egy olyan fiú iránti érzelmeiről szól, akiről tudja, hogy nem való hozzá. Elképzelhető, hogy Justin Bieberre gondolt, akivel hároméves kapcsolatának körülbelül akkor lett vége, amikor a szám megjelent (érdekes fordulat az életében, hogy azóta ismét egymásra találtak, legalábbis minden jel erre utal). Ha harminc fölött vagy, és úgy érzed, nem tudod pontosan hova is tenni Gomez sikerét, leszámítva néhány közismert popslágert és egy jelenetet A nagy dobás című filmből, akkor érdemes megnézned a dal klipjét, Mielőtt elkezdődik a szám, Selena remegő hangját halljuk, mintha egy pszichoterápiás beszélgetést vettek volna fel. Vajon színjáték csak? Mindenesetre van benne valami mágikus, amitől úgy érzed, osztozol a fájdalmában. Valahogy működik, mintha nem csupán egy popsláger felvezetője lenne, hanem a valóság, és ki tudja, talán nincs is nagy különbség a kettő között.
 
MAGÁNYOS A CSÚCSON
 
Ahogy a csokoládébarna haján – amiért a Pantene milliókat fizetett – áthúzok egy kötényt, és megkötöm hátul a vékony derekán, hirtelen elhatalmasodik rajtam a védelmező ösztön, az, amit a rajongói már évek óta éreznek vele kapcsolatban. Még akkor is, amikor erőt és magabiztosságot sugároz, Gomez mindig törékeny marad. “Többször sírtam már a színpadon, mint azt meg tudnám számolni, és nem vagyok egy cukin síró lány”, mondja. Legutolsó turnéját hirtelen félbeszakította, és bevonult egy pszichiátriai intézetbe Tennessee-be. (Ez már a második alkalom volt, hogy Gomez kezelés miatt mondta le a turnéját. 2014 januárjában, nem sokkal azután, hogy lupuszt állapítottak meg nála, két hetet töltött egy arizonai centrumban, ahol már Kate Moss és Tiger Woods is megfordult.) Ennek az oka nem valamilyen függőség vagy éhségzavar volt, hanem kiégés, hogy pontosan fogalmazzunk. “A turnékon nagyon magányosnak érzem magam” – magyarázza. “Az önbizalmam teljesen összeomlott, depressziós voltam, szorongtam. Pánikrohamaim voltak, mielőtt színpadra kellett lépnem, vagy miután lejöttem róla. Alapvetően úgy éreztem, nem vagyok elég jó, nem vagyok képes végigcsinálni. Az volt az érzésem, hogy nem adok semmit a rajongóimnak, és ezt ők is látják – ami szerintem teljes torzulás volt. Annyira hozzászoktam, hogy gyerekek előtt lépek fel. A koncerteken arra kértem mindenkit, hogy emeljék fel a kisujjukat, és ígérjék meg, soha nem hagyják, hogy valaki éreztesse velük, hogy nem elég jók. Hirtelen meg azt látom, hogy srácok cigiznek és isznak a koncertjeimen, húsz-harminc évesek és nem tudom, mit mondjak nekik. Nem mondhattam, hogy mindenki ígérje meg, hogy legyen kedves! Nem így működik, és ezt tudom, mert ln is ugyanezzel a szarral küzdök. Amit inkább mondtam volna, hogy az élet annyira stresszes, és azt kívánom, bárcsak elmenekülhetnék előle. De nem tudtam a problémáimat feldolgozni, ezért úgy éreztem, nem tudok nekik semmi okosat mondani. És talán azt gondoltam, hogy mindenki azt hiszi, időpocsékolás eljönni megnézni engem”.
 
2016 augusztusában feltöltött egy fotót az Instagramra, ami szinte barokkos drámát vont maga után: Gomez a színpadon feküdt, nem lehetett tudni, hogy a fájdalomtól vagy a boldogságtól, és több mint egymillió hozzászólás érkezett rá, majd ezután eltűnt három hónapra. Elrepült Tennessee-be, leadta a telefonját és fél tucat fiatal nőhöz csatlakozott, hogy egyéni, csoportos és lovas terápiák sorozatán vegyen részt. “Fogalmad sincs, milyen hihetetlen érzés volt csak hat lánnyal lenni”, mondja, “igazi emberek, akik magasról tettek rá, hogy ki vagyok, mert ők is az életükért küzdöttek. Az egyik legnehezebb dolog volt, amit valaha csináltam, de a legjobb is egyben”. Kilencven napot töltött itt, majd ugyanabban az évben az American Music Awardson tért vissza a nyilvánosság elé, ahol átvette a kedvenc pop-rock előadónak járó díjat és megható beszédében a nehézségeire is kitért.
 
SIKERRE ÍTÉLVE
 
A babaarcú sztárt egyszer jó barátja, Taylor Swift így jellemezte, “egyszerre negyven-és hétéves”. Texasban nőtt fel egyedülálló anyjával, aki 16 éves volt, amikor világra hozta őt. Hétéves korában megkapta első szerepét a Barney és barátai című gyerekműsorban. Mindössze 12 évesen már a Disney egyik fiatal sztárja volt, és egy év múlva már Los Angelesben találta magát, hogy a Varázslók a Waverly helyből főszerepét játssza. A show nagyon sikeres volt, és a Disney azt tette, amit a Disney tesz, kiterjesztette Gomez tehetségét a zene- és a filmiparra. Egyetlen gyereksztárnak sem könnyű átvészelni a tinikort és Gomez még most is küzd azzal, hogy levetkőzze a cuki varázslólányos karakterét.
“A fiúk lázadhatnak”, meséli, “de egy nőnek visszaüthet. Nehéz nem klisésnek lenni, és nem egy csődtömeggé váló gyereksztárrá válni. Tiszteltem a rajongóimat és amit kaptam, de ugyanakkor próbáltam kitalálni, hogy mit szeretek csinálni és meddig mennék el érte”. A Disney után először Harmony Korine sötét Spring Breakers – Csajok szabadon című 2013-as filmjében játszott, mely szexről, drogokról, gyilkosságról szól. Visszatekintve, Selena gyerekkori sikereit mindig megpecsételte a szomorúság. “Az anyukám feladta az egész életét miattam”, magyarázza.
“Ahonnan mi jövünk, onnan nem igazán tudsz kilépni, így amikor kezdtem egyre sikeresebb lenni, az magával hozott egy adag bűntudatot. Azon gondolkodtam, vajon tényleg megérdemlem-e”. Bár elég sok már filmben is feltűnt azóta, Selena sikere főleg a zeneiparban bontakozott ki. És mégis a zenészek élete merítette ki a legjobban. A forgatásokon felpörög a társaságtól, és attól, ha valaki más bőrébe bújhat, de a koncerteken minden szem rászegeződik. “Fura”</i, mondja, “hogy felmész a színpadra és mindenki tudja, hol voltál tegnap este”. A turnéval és a terápiával a háta mögött az utóbbi időben különösen nyugodt volt. A 13 Reasons Why Netflix-sorozat, aminek producere volt, hamarosan folytatódik, és nagyon sok olyan témát is érint, ami fontos számára, köztük a tiniöngyilkosság és a közösségi média nyomása. Selena közben a stúdióba is vissza-visszatért, most pedig már egy új lemezen dolgozik. Nemrégiben a Coach márkával közös kollekciót tervezett, és a Puma arca is lett. “Azt hiszem, összesen tizenhét ember tudja a telefonszámom, és csak ketten híresek közülük”, meséli. Heti ötször jár terapeutához: “szeretném, ha több ember beszélne terápiáról. Minket, lányokat arra tanítanak, hogy minél erősebbek, minél szexibbek, minél menőbbek, minél lazábbak legyünk. Nekünk is szükségünk van arra, hogy érezzük, néha széteshetünk”. Alig posztol az Instagramra, igazából nincs is már az applikáció a telefonján, és a jelszavát sem tudja (az asszisztense kezeli helyette). Néha arról álmodozik, hogy teljesen eltűnik a közösségi oldalakról. “Ahogy én lettem a legtöbb követővel rendelkező személy az Instagramon, kiborultam”
, mondja Gomez. “Teljesen felemésztett. Ezzel keltem, ezzel feküdtem. Függő voltam, és olyan érzés volt, mintha olyan dolgokat látnék, amiket nem akarok, olyasmiket ültetett el a fejemben, ami nem kellett volna, hogy érdekeljen. Mindig szarul érzem magam, ha felmegyek az instára. Ezért fogtam vissza magam!” Azért nem tűnt el teljesen, kapcsolatát The Weeknddel elég nyilvánosan felvállalták a közösségi oldalon. Mikor kérdezem Selenát erről, azt válaszolja, hogy minden, amit korábban mondott a kapcsolatairól, visszaütött, és soha többé nem teszi. Ez lehet a magyarázata annak is, hogy most miért annyira titokzatosak mindketten Justin Bieberrel. Miközben nézi, ahogy körbejárja az asztalt a sajtos krumplija, azt mondja, “figyelj, tudom, hogy furán hangzik, de várom, hogy az emberek elfelejtsenek”.