A magyar forrásod Selena Marie Gomez-ről
Belépés
Üdvözlünk a
SELENAGOMEZ.HU-n!
Köszöntünk a selenagomez.hu weboldalon, mely egy rajongói oldal a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon mindig megtalálod a legújabb híreket, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és kép-, és videógaléria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről SelGo-val kapcsolatban! Várunk szeretettel: SG.HU csapata
2020.03.19. 14:31
Írta: Laura

Több apróbb hír is megjelent a napokban, ezeket szedtem most össze Nektek. Az egyik például az, hogy Selena elérte a 25 milliós feliratkozó számot a YouTube-on, gratulálunk neki!
 
Selena a rajongók számára kiküldött eddig dedikált ‘Rare’ albumokat, ugyanis eddig 20.000 példányszámot aláírt, de megígérte, hogy még ennél is többet fog, csak mostanában sokat stresszel és megjelent a ciszta is a kezén.
 
A ‘Billboard’ oldalán elindították a szavazást, különféle kategóriákban. Selena is jelölt, mégpedig legújabb albumával, a’Rare’-el, így megnyerheti a ‘2020 Legjobb Albuma’ díjat. Az előbb említett honlapon lehet rá szavazni, fontos tudni, hogy annyiszor szavazunk, amennyiszer tudunk, nincsen limit! Gyerünk Selenátorok!
 
Felkerült egy-két kép is a közösségi oldalakra. Régebbi fotókat is közzétett SelGo stylistja, Chris Classen, akivel még egy díjátadóra próbáltak ruhákat. A ‘Rare Beauty’ hivatalos oldala is megszólalt, a jelenlegi állapotot nézve, ezt nyilatkozták:

“Amíg az irodánk zárva van és a csapat a háttérben dolgozik, addig is maradjatok velünk, ugyanis a kapcsolatot ennek ellenére ugyanúgy fogjuk tartani, folytatni fogjuk a közösség kiépítését. Maradjatok biztonságban!”

Vélemény, hozzászólás?