Köszöntünk a megújult selenagomez.hu weblapon, mely Magyarország legnagyobb rajongói oldala a mexikói származású, amerikai énekes-, és színésznőről. Az oldalon minden nap többszörös frissítést találsz, nem beszélve a Selena, multimédia, interjú és galéria oldalakról. Ha Selenátor vagy, akkor mindenképp nézz fel nap, mint nap az oldalra, nehogy le maradj valamiről Miss Gomez-zel kapcsolatban! Várunk szeretettel: Eve és Laura.
hétfő, október 8th, 2018
Published by Eve Leave a comment?

Sziasztok!

Amint láthatjátok, az oldal teljesen megújult, hála katie-nek, aki ezt a csodálatos kinézetet készítette! A színekért már most előre bocsánatot kérek, hiszen kicsit hasonló az előzőhöz, szerintem nyugodtan nyilváníthatjuk a selenagomez.hu “hivatalos színeinek”.  Az egész alapjául szolgáló képek a PUMA 2018-as tavaszi/nyári fotósorozatából származnak, amiket Laurával mindketten imádunk. Elrendezésileg sok változást nem tapasztalhattok, a munkálatai részleg alakult át, a nagy képeket kisebbek cserélték le, valljuk be, jobb is.

Friss hírek nincsenek az új kinézet bejelentése mellé, így most mással nem szolgálhatunk nektek. Reméljük, hogy elnyeri tetszéseteket a 4. design, nálunk abszolút befutó!

Ha weboldal szerkesztéssel foglalkoztok, és elakadtok a kinézetnél, bátran keressétek katie-t, nagyon segítőkész, barátságos, precíz, és ilyen szépségeket gyárt!

Vélemény, hozzászólás?